ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/8/23

Elon Musk: «Έφτιαξε» τη μελλοντική σύζυγό ‑ ρομπότ ....άντε παιδιά και στα δικά σας.....


Elon Musk: «Έφτιαξε» τη μελλοντική σύζυγό ‑ ρομπότ και της δίνει ένα φιλί

Οι εικόνες ήρθαν στο φως από έναν λογαριασμό στο Twitter @DanielMarven, διευθύνων σύμβουλο μιας κατασκευαστικής εταιρείας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Μασκ φιλιέται με ένα ρομπότ.  Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στις 16 Μαΐου, έχουν γίνει viral. Ο Μάρβεν έγραψε στο Twitter: «Ο Έλον Μασκ ανακοινώνει τη μελλοντική σύζυγό του… Ποια θα είναι αυτή; Είναι το πρώτο ρομπότ που έχει κατασκευαστεί, ειδικά σχεδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη, με την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που ονειρεύεται… το οποίο δε βρίσκεται σε κανέναν κανονικό άνθρωπο, γιατί φυσικά δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που να έχει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές Η Catnilla λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια χωρίς φόρτιση, είναι εξοπλισμένη με αισθητηριακά μέσα, που την κάνουν να νιώθει λυπημένη και χαρούμενη και έχει μια ισορροπημένη και διαδραστική νοοτροπία… ώστε να μπορεί να τη μοιραστεί, αν βρίσκεται σε κρίση ή τα συναισθήματα που βιώνει ή ανάγκες, όταν εκτίθεται σε οποιοδήποτε ψυχολογικό στρες».πηγή


 χρόνος ανάγνωσης 12΄

'Αντε και στα δικά σας παιδιά... Αντιλαμβανόμαστε την καταστροφή που οδεύουμε;

Αυτή είναι η επανεκκίνηση ή το Grate Reset που προβάλλουν όλα αυτά τα μπροστινά μορφώματα  δήθεν δισεκατομμυριούχοι,  που στην ουσία όλοι τους είναι άφραγκοι, όπου την επόμενη ώρα αν δεν εκτελέσουν το σατανικό σχέδιο του σκοτεινού ιερατείου όλων των εκπεσόντων από την Δημιουργία που μισούν τον άνθρωπο, στην καλύτερη περιπτωση θα βρεθούν νεκροί από κανένα τροχαίο δυστύχημα, καμία πτώση στο κενό γιατι ζαλίστηκαν, σε κανένα άσυλο μπουκωμένοι χημικά σκευάσματα και στην χειρότερη θα γίνουν τροφή για τους χάονες. Επειδή είναι πολύ σκαλωμένοι με μαύρες τελετές σε στοές και υπόγεια και μόνο εκβιαζόμενοι ή ακόμη γιατί και οι ίδιοι είναι  κατασκευές  και δεν έχουν καμία ανθρώπινη υπόσταση παρά μόνο σαρκίο κι αυτό κλεμμένο από την Δημιουργία μας  πράττουν ως άψυχα αντικείμενα όλες αυτές τις φρικαλεόητες.

 Ο 'Ελον Μάσκ που μέχρι πρότινος   τον ήξερε μόνο η μάνα του ξαφνικά μας εμφανίζεται ως υπερφγραγκάτος κάνοντας λεζάντα γύρω γύρω στον πανήτη με την αμέριστη βεβαίως χορηγεία των μέσων μαζικής εξαπάτησης αλλά και του Twitter που του κάνανε δωράκι.

Κι επειδή είναι και ο σούπερ μεγάλος και τρανός έστειλε και 1.500σιους  δορυφόρους να γυρνοβολάνε τον πλανήτη μας. Μάλιστα!... Κι εμείς οι αδαείς, διότι έτσι μας αντιμετωπίζουν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το σκοτεινό τους σχέδιο και τρώμε αμάσητα την κάθε μεγαλόσχημη μπούρδα τους.

Εδώ ολόκληρη Χώρα η  Αμερική έχει δικαίωμα, όπως και κάθε Χώρα, να έχει έως το πολύ τρείς δορυφόρους , αυτή είναι η  παγκόσμια συνφωνία μεταξύ των χωρών για την μεταξύ τους ασφάλεια  ψάξτε το, ο Ελον Μάσκ  ως ιδιώτης  έχει 1.500σιους.  Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν. 

Δεν θα πάμε στα οικονομικά στοιχεία της κάθε χώρας στον πλανήτη, αρκεί να δούμε της Ελλάδος που κάθε χρόνο έχει Ισολογισμό 1, 387 Τρις και δεν έχουμε έναν δικό μας δορυφόρο αυτό βέβαια είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Όπως γιατί να χρωστάμε, γιατί είμαστε σε μνημόνιο.

Δεν φτάνει αυτό, αλλά με αρρωστημένη έπαρση, ο Ελον Μάσκ λέει ότι δεν υπαρχει άνθρωπος στον πλανήτη να πληρεί τις προδιαγραφές που αυτός θέλει κι επειδή είναι και πολύ φραγκάτος είπε να φτιάξει μερικά άβαταρ στα μέτρα του και να τα διαφημίζει παντού . 'Ετσι του είπαν να κάνει κι έτσι κάνει αυτή η μαριονέτα όπως και η άλλη ο Κλάους Σβάμπ με το τσιράκι του Νόα χαράρι και κάθε σκουπίδι απόβλητο του Σύμπαντος που έχει καταλάβει θέση κλειδί σε οργανισμούς και  καίνε το οξυγόνο του πλανήτη μας


Με ανείπωτο θράσος  λένε τα ζώα οι υβριστές ότι 4,5 εκατομμύρια χρόνια ζωής της Γαίας Δήμητρα Άρτεμης με όλα τα δημιουργήματά  που ζούν επάνω της και με τό ύψιστο Δημιούργημα της τον άνθρωπο το Διαμάντι της Δημιουργίας,  δεν είναι καλά και αυτά τα υβρίδια που έχουν κατασκευαστεί από υλικά της Δημιουργίας που ζούν με κλεμμένη ζωή που τους δίνουν οι έκπτωτοι πού κι αυτοί είναι δημιουργήματα της ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ TΩN ΚΟΣΜΩΝ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΕΡΑΙΩΜΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΟΥ και που βρίσκονται μέσα σε έναν κόκκο της αμμου έτσι φαντάζει ο πλανήτης μας μέσα στο 'Απειρο του Απείρου, θα υπερβούν την ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ με την τεχνική νοημοσύνη που και αυτή δόθηκε στο Ανθρώπινο Γένος από την Δημιουργία για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του, και θα φτιάξουν δική τους καλύτερη κατασκευή.

Μιλάνε για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΚΑΤΈΛΙΞΗ που είναι ουσιαστικά η δολοφονία του Θείου Δώρου της ελέφθερης βούλησης κάθε Δημιουργήματος, επειδή δεν μπορούν και ποτέ δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τον ίδιον τον ΝΟΥ ΛΟΓΟ ΦΩΣ και πως να το κάνουν άλλωστε ΌΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ κάτι που γνωρίζουν καλά οι μεγάλοι αποστάτες.

Άρα  με τεχνολογίες που είναι των Ανθρώπων τις οποίες έχουν κλέψει και αντιστρέψει, χτυπάνε το δημιούργημα γιατί δεν μπορουν να τα βάλουν με την Δημιουργία. Έτσι παρεμβαίνουν με συχνότητες  στον ανθρώπινο εγκέφαλο, με χημικά σκευάσματα, δηλητήρια και κατασταλτικά που ρίχνουν μέσα στο νερό στην τροφή στον αέρα, με σάπιες διδαχές στην παιδεία καί τώρα με  δόλια μέσα, τους κατασκευασμένους ιούς, σπέρνοντας τον φόβο στους ανθρώπους τους αναγκάζουν να προβαίνουν και μάλιστα με τη βούληση τους  σε προγράμματα εμβολιασμών, εμφυτεύουντας τους τσιπάκια.

Το δημιούργημα άνθρωπος έχει ξεχάσει τις άπειρες δυνάμεις και δυνατότητες που είναι δομημένο και  σκοτώνει την ίδια την δημιουργία του.

Εξού και οι δορυφόροι που βεβαίως  δεν ειναι του Μασκ ούτε έδωσε 10-12 δισεκατομμύρια ο γύφτος για να μπουν  σε λειτουργία 1500 δορυφόροι για να έχουμε όπως λέει γρήγορο ίντερνετ και να κατεβάζουμε ταινίες να βλέπουμε και να επικοινωνούμε. Είναι αστεία πράγματα γελοιότητες ακόμη και να τις συζητάμε  κι όμως συμφωνούν και αναπαράγουν τέτοια σκουπίδια δηλώσεις κάτι μορφωμένοι με διδακτωρικά τενεκέδες που το παίζουν επιστήμονες και όλα αυτά να μεταδίδονται από τους άλλους  μεγαλοδημοσιοκάφους των αισχρών ΜΜΕ. Τόσο ζώα έχουν καταντήσει προδίδοντας την πατρώα ουσία τους. Όμως όλοι βρίσκονται μέσα στους χώρους της δημιουργίας  και είναι αναγκασμένοι να ανακοινώνουν τι θα κάνουν γι΄αυτό και ο  μπροστινός  η βιτρίνα ένας μοχλός της αποστασίας  ο Ελον Μασκ σε συνέντευξή του έχει πει ακριβώς γιατι τόσοι πολλοί δορυφόροι.  Είναι  για να βοηθήσουν την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και δεν εννοεί τα ρομποτάκια που φτιάχνει αλλά όπως ο ίδιος  δήλωσε:  «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι έναντι αδρά αμοιβής μετατροπή των ανθρώπων σε κατευθυνόμενες ανθρωποδομές τεχνητής νοημοσύνης».  Αυτό επιθυμούν να κάνουν να μετατρέψουν με εμφυτεύσεις  τον ίδιον τον Άνθρωπο σε ρομποτική μηχανή..  Γι' αυτό μιλάνε για τον  μετάνθρωπο, αυτό ονειρεύνται να κατασκευάσουν όλοι αυτοι οι ανώμαλοι υπάνθρωποι και αυτό το αποκαλούν δημιουργία και μεγάλη εξέλιξη τα ζώα του Χάους που έχουν ρίξει την ανθρωπότητα στην λήθη της λήθης και της ανυπαρξίας τους .

Ποτέ δεν θα το καταφέρουν.

Ομως αυτή η γονιδιακή αλλαγή μπορεί να καταστρέψει αριθμό δημιουργημάτων, φανταστείτε το ως μια πυρινική έκρηξη όπου είναι η μόνη περίπτωση που διαλύει -εξαυλώνει την συνειδητότητα μετατρέποντας την σε συμπαντικό υλίκό σε συμπαντική σκόνη άρα μια ζωή  εκατομμυρίων ετών μιας συνειδητότητας μπορει να σβήσει -delete και να σταματήσει η άπειρη κοσμική ζωή της. Αυτό δεν το θελέι η Δημιουργία για κανένα δημιούργημά της. Τα ζώα οι αποστάτες αυτό το γνωρίζουν και προσπαθούν να εκβιάσουν την Δημιουργία βάζοντας με την ελέφθερη τους βούληση τα δημιούργήματα να δολοφονούνται από μόνα τους και να προδίδουν την πατρώα ουσία τους αλλά και να παραδίδουν τις άπειρες δυνάμεις τους στούς αποστάτες αλλά και τα ίδια τα δημιουργήματά τους. Για την δικαιότερη κατανόησή σας διαβάστε εδώ 

Η Δημιουργία δεν εκβιάζεται. Εχει τρισεκατομμύρια τρόπους να αφυπνίσει τα δημιουργήματα της. Είναι το απόλυτο Δίκαιο και η απόδειξη είναι ότι όλα δημιουργήθηκαν  με Νόμους Ορκους,  Ενας Νόμος Ορκος και μάλιστα μέσα  στους πρωταρχικούς  είναι η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ  όλα τα δημιουργήματα γεννήθηκαν ελέφθερα στην Ελέφθερη Δημιουργία και με ελέφθερη βούληση να βιώνουν στους χώρους της, όχι άναρχα διότι τότε δεν θα ήταν Δημιουργία αλλά  χάος. Ολα στην Δημιουργία λειτουργούν σε Τάξη με Νομους ορκους.  Υπάρχουν λοιπόν οι δικλείδες ασφαλέιας ολόκληρης της Δημιουργίας. Το ότι οι άνθρωποι επιτρεψαμε στο χάος να εισβάλει όχι μόνο σήμερα αλλά πολλές χιλιάδες ή και εκατομμύρια  γήινα χρόνια  στον Χώρο και Χρόνο μας είναι αυτή η κατάπτωση που με ελέφθερη βούλησή μας επιλέγουμε να βιώνουμε.  Ως άπειρα δημιουργήματα του απείρου με αρχή χωρίς τέλος διότι  η Δημιουργία είναι Η ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΆΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΈΧΕΙ ΜΌΝΟ ΑΡΧΉ με τις επιλογές μας μπορούμε στον Αχρονο ΧΡΌΝΟ της Απειρης Δημιουργίας να κατρακυλαμε εως ότου μόνοι μας να αυτοκαταστραφόύμε ή να σταματήσουμε την κατάπτωση λειτουργώντας μέσα στους Νόμους Ορκους που δομηθήκαμε και άπειρα να ανελισσόμαστε μέχρι να δούμε το ΟΛΟΝ ΦΩΣ διότι αυτός είναι ο ΣΚΟΠΟΣ ο ΣΤΟΧΟΣ το ΘΕΊΟ ΣΧΕΔΙΟ που εντάσσεται η Δημιουργία μας. 

Αυτό δεν θέλει η αποστασία, το μαύρο σκοτεινό ιερατείο με όλα του τα δόγματα να θυμηθούμε οι Ανθρώποι. 
Οταν οι Ανθρωποι ενθυμηθούν ποιοί είναι, από που προέρχονται  και ποιός είναι ο προορισμός τους, αυτόματα   θα σημάνει το τέλος της αποστασίας . Αρα εμείς οι άνθρωποι συντηρούμε τους αποστάτες πού έχουν τέλος το γνωρίζουν και κερδίζουν χρόνο κλέβοντας τον δικόν μας.

Βεβαίως  η Δημιουργία δεν αφήνει ποτε τα παιδιά της αβοήθητα. Δεν υπάρχει τύχη σε κανένα Σύμπαν και πουθενά στην Δημιουργία.

Μας έκλεψαν οι αποστάτες και μας έκρυψαν μέσα στις μονές στα μοναστήρια τους στο βατικανό τους στο αγιο ορος που ήταν το ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ και σε κάθε μασονική στοά και λέσχη τους την αληθινή ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ μας την αληθινή Ιστορία μας  τα Ιερά κείμενα των Προγόνων μας, ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Δεν έχουμε τα κεφάλαια να τους πολεμήσουμε εφόσον έχουν κατακλέψει τα πάντα έχουν κρύψει τον χρυσό των ανθρώπων και έχουν μετατρέψει την οικονομία σε δικό τους μαγαζάκι που έιναι η κάθε παραπληγική τράπεζα και κόβουν όσο χαρτί θέλουν αυτοί και δίνουν όσο και όπου θέλουν εξαγοράζοντας χώρες κυβερνήσεις στρατούς αστυνομίες  δικαστες εισαγγελείς παγκόσμιους οργανισμούς όπως τον ΠΟΥ και όχι μόνο, φτωχοποιώντας κι εκβιάζοντας την ανθρωπότητα. ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 

Ο κ. Αρτέμης Σώρρας κια Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» γείωσε και χάραξε όλην την κρυμμένη γνώση των ανθρώπων από τους αποστάτες μέσα στα Ιερά Ελλάνια κείμενα φέρνοντας επιπλέον γνώση που για πρώτη φορά γειώνεται στον πλανήτη μας απο την Αρχή της Δημιουργίας του και δημιουργίας μας για να μην μπορέσει κανένα δόλιος παραπλανητής να αμφισβητήσει την Δημιουργία στα μάτια μας.

Πριν εμφανιστεί στην Ελλάς που είναι η καθέδρα του ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ  και που από εδώ θα ξεκινήσει πάλι η απλευθέρωση της ανθρωπότητας στον πλανήτη, πολέμησε μαζί με άλλες φωτεινές δυνάμεις και νίκησε την αποστασία. Κατάθεσε 600 Δισεκατομμύρια στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία εμφανίζοντας ξανά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι το  Έθνος που είναι το ταβάνι στον πλανήτη. 'Έθνος σημαίνει  ευθύς του Νού κατευθείαν από τον Νού  όπως η Ιθαγενεια που σημαίνει Ιθύς του Γένους κατευθείαν από το Γένος. Στον Πλανήτη ένα είναι το Ανθρώπινο Γένος δεν υπάρχει άλλο, ένα είναι και το Έθνος των Ανθρώπων, το οποίο καταγράφεται και στα Παγκόσμια Ταμεία (BIS) το μυστικό των μυστικών που αποκάλυψε σε όλην την ανθρωπότητα ο κ Σώρρας. Την συμφωνία (BRETTON WOODS) τα καταπιστεύματα  όλων των χωρών της γής και ανήκουν μόνο στους ανθρώπους και είναι τόσο φορτωμένα τα ταμεία αυτά που κάνουν  σήμερα την ανθρωποτητα πιο πλόυσια απο ποτέ στην ιστορία της, τα οποία ταμεία υπογράφουν όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη κάθε χρόνο  στο UNITED NATION (ΟΗΕ) στο ένα 'Έθνος  και όχι 'Έθνη όπως  ψευδώς έχουν σπείρει στούς ανθρώπους τα συμπαντικά απόβλητα. Απελευθέρωσε ο κ. Αρτέμης Σώρρας για το Ελληνικό Έθνος 2,3 τρισεκατομμύρια από τα καταπιστεύματα των Ελλήνων για να κάνουμε το Restart το ξεκίνημα για την επανεκκίνηση της πραγματικής Οικονομίας και όχι της εικονικής του κατασκευασμένου μάτριξ των αποστατών. 

Δημιουργεί ξανά Πολίτες με γνώση, που αυτοί κάνουν την Πολιτική γιατι Η Πολιτική είναι μόνον του Πολίτη και μόνον οι Πολίτες διοικούν  ορίζοντας μηχανισμούς εξυπηρέτησης των πολιτών. Και όχι αυτό που συμβαίνει στην εικονική πραγματικότητα που ζούμε, κάθε ανώμαλο που μπαίνει μέσα στην Βουλή συγκεκριμένης καταγωγής και κυβερνα τον πλούτο των ανθρώπων δολοφονώντας τους. Ετσι δημιουργήθηκαν από ενεργούς πολίτες οι πρώτοι οργανισμοί Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνέλευσις με ένα καταστατικό απόλυτα Δημοκρατικό όπου θα γίνονται στο μέλλον διατριβές επάνω του από νομικές και οικονοκμικές Σχολές. Ωστε να μάθουμε ξανά την διοίκηση που έχουμε ξεχάσει μέσα στα βάθη του αποστατικού ψεύτικου χρόνου

Γείωσε και Χάραξε ο κ. Αρτέμης Σώρρας ξανά το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα των 33 ων Πρωτοκόλλων της ίδιας της Δημιουργίας με τους Νόμους Ορκους που δομήθηκε το Ανθρώπινο Γένος να βιώνει και να ανελίσσεται. 12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ που πηγάζουν από τις αξίες 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ συν 2 ΝΟΜΟΥΣ που κλειδώνουν και διασφαλίζουν το συλλογικό  Δίκαιο 

Οι Ενεργοί Έλληνες Πολίτες έδωσαν εντολή στον κ. Σώρρα να ιδρύσει τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Έθνους των Ελλήνων που είναι το Συνταγματικό όχημα για να πάρουμε το κράτος μας στα χέρια μας και να εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ για την επαναφορά της μοναδικής Ελληνικής Δημοκρατίας και την μεταλαμπάδευσή της σε όλον τον Πλανήτη. 

Είπε κάποτε ο κ. Αρτέμης Σώρρας: 

«ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ »

Η Δημιουργία το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΕΠΟΝ τo έπραξε για όλους εμάς  τα δημιουργήματα της, μένει με ελέφθερη βούληση να πράξουμε το ΠΡΕΠΟΝ και όλοι εμείς οι Άνθρωποι. 

'Ένωση όλων των Ελλήνων απανταχού στον πλανήτη στον Πολιτικό Φορέα  Ελλήνων Συυνέλευσις, την εκπροσώπηση του Έθνους ώστε να πάμε σε Εθνοσυνέλευση και να καθιερώσουμε τα 33 Δημιουργικά Πρωτόκολλα μας το Ελλάνιο Αξιακό μας Σύστημα.

Να βάλουμε Τάξη στο χάος.

Εδώ όλες οι πληροφορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία επί παντός επιστητού.https://www.e-sy.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 

                                                           1ον  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

                                                           2ον  ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

                                                           3ον    ΔΕΝ ΘΑ  ΔΙΟΙΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 

Επιμέλεια Σύνταξη Α. Πελαγία Πεκλάρη

 ΠΗΓΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον νόμο 4958/2022 νομιμοποιήσε την αιμομιξία!

Η πλήρης ξεφτίλα σε όλο της το «μεγαλείο»...

Real Estate: "Βζιιιν" από την... "οικονομική επιτυχία"!

 

Singularlogic: ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ