ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/29/23

Singularlogic: ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


To 2014 μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και δεν έτυχε καμμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους “οικονομικούς παράγοντες” και τα διεφθαρμένα μμε της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της mig στο “αμερικάνικο fund” κκr.

Η ουσιαστικότερη παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της mig ήταν και η singular logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο υπουργείο εσωτερικών και τελικά την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας...

Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει πλήρως όλη τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται α ν α λ ο γ ω ς…!
Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την 'singular'.

Το επενδυτικό fund εξ’ αμερικής έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των σιωνιστικών οργανώσεων.

Η singular λοιπόν, έχει περάσει στα χέρια του σιωνιστικού lobby της αμερικής…

 



Η kkr ιδρύθηκε από τους Τζερόμ Κόλμπεργκ . Και τα ξαδέλφια χένρι κράβις και Τζορτζ Ρόμπερτς, όλοι τους πρώην στελέχη της -τότε- κολοσσιαίας επενδυτικής τράπεζας bear stearns, όπου είχαν συστήσει και «έτρεχαν» επί σειρά ετών το τμήμα εξαγορών. Με βάση την πρότερη εμπειρία τους και κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις που είχαν αναπτύξει με σειρά επιχειρηματιών πελατών της bear sterns, οι τρεις φίλοι και συνεργάτες ξεκίνησαν τη δική τους εταιρεία και σχεδόν αμέσως κέρδισαν μερίδιο της αγοράς. Κομβικό σημείο στη δράση της εταιρείας ήταν το 1989 όταν ολοκλήρωσε την εξαγορά της καπνοβιομηχανίας rjr nabisco, στη μακράν μεγαλύτερη σε αξία εξαγορά πολυεθνικής στη μέχρι τότε ιστορία! Κάτι που επανέλαβαν το 2007 με την εξαγορά της ενεργειακής txu (τexas utilities) που κρατά μέχρι σήμερα το ρεκόρ της μεγαλύτερης εξαγοράς στις ΗΠΑ.

Συνολικά η kkr έχει διαμεσολαβήσει και ολοκληρώσει επενδύσεις, εξαγορές και συναλλαγές σε περισσότερες από 160 εταιρείες από το 1977, καταφέρνοντας μάλιστα να έχει ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει: για σχεδόν μια δεκαετία, από το 1982 έως και το 1990, κατάφερε να ολοκληρώνει τουλάχιστον μια μεγάλη εξαγορά κάθε χρόνο.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Πρωτοφανής οικονομική ενίσχυση με σφραγίδα Αρείου Πάγου

 ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!......ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 Αλήθεια...ξέρεις τι "ψηφίζεις"; - (Βίντεο) Ιδρυτικές διακηρύξεις

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον νόμο 4958/2022 νομιμοποιήσε την αιμομιξία!

Η πλήρης ξεφτίλα σε όλο της το «μεγαλείο»...

Real Estate: "Βζιιιν" από την... "οικονομική επιτυχία"!

 

Singularlogic: ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ