ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/13/22

ΙΣΟΤΙΜΙΑ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022. ΔΟΛΑΡΙΟ 76,62 ΚΑΙ ΕΥΡΩ 86,79 ΡΟΥΒΛΙΑ. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ”  … [ «Βλέπουμε τους κινδύνους να κλίνουν προς τα κάτω. Η Ρωσία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια», έγραψε ο επικεφαλής οικονομολόγος του IIF, Robin Brooks. ] ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ !!!
ΚΑΙ ΝΑΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ , ΑΛΛΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ή ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ … [ … το ρούβλι αυξάνεται έναντι των ευρωπαϊκών και αμερικανικών νομισμάτων… ] ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ …
… ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΟΥΞΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΜΟ !!!

 

[ Το ρωσικό ρούβλι έχει υποχωρήσει σε νέα χαμηλά ρεκόρ έναντι του δολαρίου και του ευρώ σήμερα, χάνοντας πάνω από το ένα τρίτο της αξίας του μέχρι στιγμής φέτος. Το ρούβλι διαπραγματεύτηκε στα 138 το δολάριο και 152 το ευρώ το μεσημέρι της Δευτέρας…
…Οι αναλυτές δίνουν μια ζοφερή πρόβλεψη για την οικονομία της χώρας ενόψει των πρωτοφανών δυτικών κυρώσεων. Το Ινστιτούτο Διεθνών Χρηματοοικονομικών (IIF) την περασμένη εβδομάδα προέβλεψε συρρίκνωση του ΑΕΠ της Ρωσίας κατά 15% το 2022, διπλάσια από την πτώση που είδε η χώρα από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
«Βλέπουμε τους κινδύνους να κλίνουν προς τα κάτω. Η Ρωσία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια», έγραψε ο επικεφαλής οικονομολόγος του IIF, Robin Brooks. ]
………………………………….
………………………………….
ΜΟΣΧΑ, 13 Απριλίου – RIA Novosti. Κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο της Μόσχας , το ρούβλι αυξάνεται ελαφρώς έναντι των ευρωπαϊκών και αμερικανικών νομισμάτων.
Έως τις 10:04 ώρα Μόσχας, η ισοτιμία του δολαρίου κατά 10:04 ώρα Μόσχας μειώθηκε στα 79,5 ρούβλια και η ισοτιμία του ευρώ στα 86,05 ρούβλια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της πλατφόρμας συναλλαγών.
Την Τετάρτη, η Κεντρική Τράπεζα όρισε την επίσημη ισοτιμία του δολαρίου στα 79,62 ρούβλια και του ευρώ στα 86,79.
Σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή, η πραγματική πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου έναντι των κύριων νομισμάτων των χωρών των εμπορικών εταίρων της Ρωσίας , λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, έναντι του δολαρίου τον Μάρτιο μειώθηκε κατά 20,5% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο και έναντι του ευρώ – κατά 18,2%.
Οι ονομαστικές τιμές μειώθηκαν κατά 25,4% και 23,3% αντίστοιχα.
 
ΠΗΓΗ
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ “ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ” ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ !!! Το Βατικανό πλήρωσε 10 εκ.€ σε ρούβλια για να προμηθευτεί ρωσικό φυσικό αέριο!

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ