ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3/31/22

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ “ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ” ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ !!! Το Βατικανό πλήρωσε 10 εκ.€ σε ρούβλια για να προμηθευτεί ρωσικό φυσικό αέριο!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ !!! ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ !!!  😈 !!! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ … Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ !!! ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ …

… [ …με τους όρους των μακροπρόθεσμων συμβολαίων οι Γερμανοί παίρνουν ρωσικό αέριο για 850 δολάρια και οι σημερινές τιμές μελλοντικής εκπλήρωσης του Απριλίου στο χρηματιστήριο TTF ξεπέρασαν τα 1.300 δολάρια (και λίγο νωρίτερα έφτασαν τα 2.500 δολάρια) … ] Άρα εδώ έχουμε κερδοσκόπους που εμπορεύονται το ρωσικό αέριο μεταπωλώντας το σε εξωφρενικές τιμές !!! Ενώ μέχρι τώρα τις πληρωμές τις καταθέτουν στις ευρωπαϊκές τράπεζες οι οποίες με τη σειρά τους κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενες τα ρωσικά κεφάλαια !!!

Τώρα … [ …θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες (με κυρώσεις ή όχι), να μεταφέρουν ξένο νόμισμα σε αυτές και να μετατρέψουν σε ρούβλια (με αγοραία ή σταθερή ισοτιμία). ]

… [ …Τώρα τα έσοδα από τις παραδόσεις θα παραμείνουν στη Ρωσία και όχι στις ευρωπαϊκές τράπεζες… ]

Υ.Γ. … ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ … Ο Scholz ζήτησε από τον Πούτιν διευκρινίσεις σχετικά με το ρωσικό σύστημα πληρωμής φυσικού αερίου 😀 

……………………………….

Το Βατικανό πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ σε ρούβλια για να προμηθευτεί ρωσικό φυσικό αέριο!

To παπικό κράτος είχε καταδικάσει την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση

Η Τράπεζα του Βατικανού διέθεσε 10 εκ. ευρώ για την αγορά ρουβλιών ώστε να προμηθευτεί φυσικό αέριο από την Ρωσία.

Έτσι γίνεται το πρώτο κράτος στον κόσμο που πλήρωσε το ρωσικό φυσικό αέριο σε ρωσικά ρούβλια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βατικανό είχε καταδικάσει την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Aυτό εξηγεί γιατί σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι «Η Ρωσία δεν θα ζητήσει άμεσα από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο» δίνοντας «ανάσα» κάποιων ημερών στην Ελλάδα και στην ΕΕ.

Έχει σημασία να προσθέσουμε ότι το Βατικανό επηρεάζει καίρια τις καθολικές χώρες που σημαίνει ότι μπορεί να αποτελεί τον προπομπό για αλλαγή πορείας και στις δικές τους πολιτικές.

«Μασίφ» ρωμαιοκαθολικά κράτη, είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Μεξικό, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, η Πορτογαλία κ.λ.π.

Κανένα από αυτά δεν τολμά ούτε καν να κρίνει τις επιλογές του Πάπα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες ώρες πως θα τοποθετηθούν οι κυβερνήσεις των ρωμαιοκαθολικών κρατών σε αυτή την ενέργεια του κράτους του Βατικανού.

……………………………….

ΠΗΓΗ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

 


No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ