ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/27/23

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον νόμο 4958/2022 νομιμοποιήσε την αιμομιξία!


Με τον νόμο 4958/2022 για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή νομιμοποιήθηκε η αιμομιξία!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί οτι είναι ανήθικο στην Ελληνική κοινωνία προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα ελαχίστων.


«Προβλέφθηκε η δυνατότητα να γίνεται δωρεά σπέρματος ή ωαρίου μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή, χωρίς να υπάρχει διάκριση αν είναι εξ’ αίματος ή εξ ‘αγχιστείας!!!
Συγγενείς σε πλάγια γραμμή εξ’ αίματος είναι τα αδέρφια, τα πρώτα ξαδέρφια,οι θείοι και τα ανήψια…! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!»
«Το οποίο δεν το πήρε κανείς χαμπάρι από τον ελληνικό λαό, δεν γράφτηκε πουθενά, δεν ακούστηκε και είναι αμφίβολο αν οι περισσότεροι βουλευτές που το ψήφισαν, το κατάλαβαν!»

Αν είναι δυνατόν !!!!!!

Την αποκάλυψη έκανε ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε πρόσφατα συνέδριο υπό τον τίτλο «Βιοηθικά διλήμματα στον σύγχρονο κόσμο».
Δείτε τι γράφει  το σχετικό άρθρο: 
Στο άρθρο 1455 του Αστικού Κώδικα (Α.Κ.), περί της ιατρικής υποβοήθησης στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, επέρχονται οι εξής τροποποιήσεις:
α) το πρώτο εδάφιο τροποποιείται, ώστε η ιατρική υποβοήθηση να επιτρέπεται όχι μόνο για την αντιμετώπιση της αδυναμίας απόκτησης τέκνων με φυσικό τρόπο ή για την αποφυγή μετάδοσης στο τέκνο σοβαρής ασθένειας, αλλά και για τη διατήρηση της γονιμότητας, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ιατρικής αναγκαιότητας,
β) προστίθεται νέο πέμπτο εδάφιο, και το άρθρο 1455 Α.Κ. διαμορφώνεται ως εξής:
«Άρθρο 1455
Η ιατρική υποβοήθηση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή (τεχνητή γονιμοποίηση) επιτρέπεται μόνο για να αντιμετωπίζεται η αδυναμία απόκτησης τέκνων με φυσικό τρόπο ή για να αποφεύγεται η μετάδοση στο τέκνο σοβαρής ασθένειας ή για να διατηρείται η γονιμότητα, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ιατρικής αναγκαιότητας. Η υποβοήθηση αυτή επιτρέπεται μέχρι την ηλικία φυσικής ικανότητας αναπαραγωγής του υποβοηθούμενου προσώπου. Η ανθρώπινη αναπαραγωγή με τη μέθοδο της κλωνοποίησης απαγορεύεται. Επιλογή του φύλου του τέκνου δεν είναι επιτρεπτή, εκτός αν πρόκειται να αποφευχθεί σοβαρή κληρονομική νόσος που συνδέεται με το φύλο. Δωρεά γεννητικού υλικού μεταξύ συγγενών είναι επιτρεπτή μόνο μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή.»

Ποιοι είναι οι συγγενείς σε πλάγια γραμμή?

Οι βαθμοί συγγένειας δείχνουν πόσες γεννήσεις μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο άτομα. Έτσι, ένα άτομο έχει τους παρακάτω βαθμούς συγγένειας, με τους αντίστοιχους συγγενείς του. Έτσι, οι βαθμοί συγγένειας διαμορφώνονται ως εξής:

Α’ βαθμού: (κατιόντες – ανιόντες) γονείς, παιδιά (εξ αγχιστείας) ο σύζυγος, η σύζυγος, πεθερός, πεθερά.

Β’ βαθμού: (κατιόντες – ανιόντες) παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια (εξ αγχιστείας) γαμπρός, νύφη, κουνιάδος, κουνιάδα (γυναικάδελφοι) (εκ πλαγίου) αδέρφια.

Γ’ βαθμού: (κατιόντες – ανιόντες), προ-παππούδες, προ-γιαγιάδες, δισέγγονα (εκ πλαγίου) ανίψια, θείοι, θείες.

Δ’ βαθμού: (εκ πλαγίου) ξαδέρφια, θείοι και θείες των γονέων, προ-προ-παππούδες, προ- προ-γιαγιάδες, τρισέγγονα.

Ε’ βαθμού: (εκ πλαγίου) παιδί ξαδερφιών, ξαδέρφια των γονέων, θείοι και θείες των παππούδων, θείοι και θείες των γιαγιάδων.

ΣΤ’ βαθμού: (εκ πλαγίου) 2α ξαδέρφια, ξαδέρφια των παππούδων, ξαδέρφια των γιαγιάδων. 

Ζ’ βαθμού: (εκ πλαγίου) παιδί 2ων ξαδερφιών, 2α ξαδέρφια των γονέων, ξαδέρφια των προ-παππούδων, ξαδέρφια των προ-γιαγιάδων.

Ξέραμε οτι εχουν ξεπεράσει τα όρια αλλά να νομιμοποιησει την αιμομιξία ?

Αυτές είναι οι αξίες τους και οι αρχές τους που διατυμπανίζουν?

Ενάντια στην φυσιολογία μας??

Θέλουν να παραποιήσουν το Ελλάνιο Γένος?

Ο Αρτέμης Σώρρας σε πρόσφατη συνέντευξη του στις 25-04-2023 δήλωσε:

Είμαι απέναντι σε οτιδήποτε είναι απέναντι στην φυσιολογία μου.

Είμαι απέναντι σε οτιδήποτε ενοχλεί η παρεμβαίνει την ανθρώπινη φυσιολογία μου.

Η ανθρώπινη φυσιολογία μου δεν έχει διαφορά από το περιβάλλον μου  κατανοητότατο σωστά;;

Οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο το οποίο είναι στην φυσιολογία μου το δέχομαι.

Οτιδήποτε δεν είναι στην φυσιολογία μου δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί αυτόματα αποστατώ από την ίδια μου την δημιουργική θέση.

 No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ