ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11/30/22

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο ασύστολος εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών από τα πολιτικά στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και της υπόλοιπης Ελληνικής Βουλής φανερώνεται ξανά μέσω της κατάθεσης προς ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2023, καθώς το παράδοξο γεγονός της υπερθετικής διαφοράς μεταξύ των εσόδων του κράτους και του εξωτερικού δημοσίου χρέους εμφανίζεται για όγδοη συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα το υπουργείο οικονομικών της χώρας προϋπολογίζει ότι τα έσοδα αυτής θα ανέλθουν στα 798,039 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα το δημόσιο εξωτερικό χρέος ανέρχεται στα 393 δις ευρώ. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει κατά το διπλάσιο η δυνατότητα αποπληρωμής του εξωτερικού δημοσίου χρέους, με αποτέλεσμα την οριστική απεμπλοκή της χώρας από τα οικονομικά δεσμά που της επιβλήθηκαν, παρά ταύτα η οικονομική πολιτική που εξακολουθεί να ασκείται έως και σήμερα οδηγεί τους πολίτες σε διαρκή φτωχοποίηση.Καταδικάζουμε την προδοτική θέση και στάση που κρατεί το σύνολο της Ελληνικής Βουλής με όλα τα κόμματα για ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, καθώς όπως αποδεικνύεται από το 2012 που έλαβε χώρα η κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της Ελλάδος από τον πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμη Σώρρα με σκοπό την αποπληρωμή του εξωτερικού δημοσίου χρέους, οι καθ΄ ολοκληρίαν αρμόδιοι δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την οικονομική ανεξαρτητοποίηση της χώρας και του συνόλου των πολιτών μέσω αυτού του ποσού, παρά τις όποιες προσπάθειες και πιέσεις που ασκήθηκαν τότε και για αρκετά έτη από τον κ. Αρτέμη Σώρρα.

Επειδή είναι απαράδεκτο ο Έλληνας πολίτης να διαβιώνει υπό καθεστώς φτωχοποίησης, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα ελέγξουμε εξολοκλήρου το απεχθές δημόσιο εξωτερικό χρέος και στην συνέχεια αφού λάβει οριστικό τέλος θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους με δόλο έφτασαν την χώρα και το σύνολο των πολιτών σε οικονομικό αδιέξοδο.


Γραφείο Τύπου Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τηλ: +30 2310-443883, email: esykm.pr@gmail.com

ΠΗΓΗ Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ