ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2/1/23

Η Παγκόσμια ελίτ έκανε την κρίση «ΑΤΖΕΝΤΑ» και την σέρβιρε για λύση!

 

Ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με οξεία επισιτιστική ανασφάλεια σε όλο τον κόσμο έχει υπερδιπλασιαστεί, φτάνοντας τα 345 εκατομμύρια από το 2019, λόγω της πανδημίας της Covid-19, των συγκρούσεων και της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP).

Τα  τελευταία έτη, η διατροφική ανασφάλεια αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. 

Το 2020, σχεδόν ένα στα τρία άτομα (2,37 δισεκατομμύρια) ήρθαν αντιμέτωποι με διατροφική ανασφάλεια

Η εξωφρενική άνοδος των τιμών, οι ελλείψεις σε βασικά είδη και η επισιτιστική κρίση δεν οφείλονται στην έλλειψη προσφοράς τροφίμων, αλλά στο σχεδιασμένο ψεύτικο εικονικό περιβάλλον στα πλαίσια της  «ΑΤΖΕΝΤΑ 2030» του «ΝΤΑΒΟΣ» «βιώσιμης ανάπτυξης» «πράσινης ανάπτυξης»  και εκτελείται από τις κυβερνητικές μαριονέτες.

Μέσα σε αυτό εντάσσεται εκτός της επισιτιστικής κρίσης, η ενεργειακή ,η πανδημική, η κλιματική, η μεταναστευτική, και οικονομική ! «ψηφιακή οικονομία’,’ γενικότερα η ψηφιοποίηση των πάντων, έλεγχος των πάντων ακόμα και της σκέψης, άλλωστε αυτός είναι ο στόχος.


 

Την ώρα που άνθρωποι πεινάνε, οι περισσότερες εταιρείες του αγροτοδιατροφικού τομέα και της ενέργειας αυξάνουν κέρδη και δημοσιεύουν προβλέψεις για ακόμη πιο κερδοφόρα επόμενη χρονιά.

«Το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας δεν είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται με την παραγόμενη ποσότητα αλλά με την οικονομική πρόσβαση και διανομή. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης».

Σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά βιώνουμε αυτήν την εξαθλίωση γιατί απλά επιτρέπουμε σε μια χούφτα ανθρώπους να ενεργούν αντί του προσώπου μας παίρνοντας αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είναι βασικό όλοι οι Έλληνες πολίτες να γνωρίζουν τα ταμειακά διαθέσιμα του οίκου τους.

Για έβδομη συνεχή χρονιά έχουμε προϋπολογισμό διπλάσιο της Γερμανίας, υπογράφεται από την βουλή και σφραγίζεται από την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ο κάθε Έλλην πολίτης μπορεί να το διαπιστώσει με δύο απλά βήματα. Μπαίνοντας στις επίσημες ιστοσελίδες της Ελληνικής βουλής θα δουν την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού ΦΕΚ 249 ΝΟΜΟΣ 4874 οικονομικού έτους 2022. Στα πιστωτικά έσοδα καταγράφονται 726 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

Κοιτώντας λοιπόν τον προϋπολογισμό του 2Ο22 διαπιστώνουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ιδιωτικής εταιρείας με ΑΦΜ 0000931106 με έδρα το Βερολίνο δεν θέλουν να αποπληρωθεί το δημόσιο χρέος και να μοιράσει τον πλούτο στους Έλληνες πολίτες ενώ διαθέτει τα χρήματα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να κατανοήσουν πρωτίστως τι συμβαίνει, πως συμβαίνει, γιατί συμβαίνει, και ποια σχέδια εξυπηρετούν οι εντελλόμενες από αυτόν κυβερνήσεις, εάν εν τέλει είναι ελληνικές και υπηρετούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. 

Εάν όχι! να λάβει δράση ως ενεργός πολίτης, να πάρει πίσω ότι του ανήκει, την ισχύ, τον πλούτο του και την Διοίκηση της πατρίδας του.

ΠΗΓΗ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΝΤΑΒΟΣ | ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ... ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ;;; | Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ... 


Sold out στις ανήθικες ορέξεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!


Φ.Π.Α.: Φόρος Προστιθέμενης Απάτης

 

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δεν είναι για όλους τους Έλληνες

 

Ο Τηλεκοτοπουλάς γεμίζει .....το καλάθι της νοικοκυράς! 

 

 Κατασχέσεις:Τοκογλύφοι «δανειστές» αρπάζουν από τους Έλληνες τα πάντα.

 

Η Ισπανία δείχνει… αλλά η Ελλάδα αρνείται! 

 


 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ