ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/20/23

Ο Τηλεκοτοπουλάς γεμίζει .....το καλάθι της νοικοκυράς!

«Θα πάτε στο σούπερ μάρκετ και θα βρείτε το κοτόπουλο Νιτσιάκος 2,90, γάλα επώνυμο ΕΒΟΛ 1,12, αλεύρι με 70 λεπτά, θα πάτε να βρείτε ζάχαρη με 1,15, αυτά κάνει το “καλάθι”»

Αυτά δήλωσε ο υπουργός αναπτύξεις κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Kontra 24". 

Mε υπερηφάνεια και φωνές  όπως μας έχει συνηθίσει ως τηλε-πλασιέ και ως έχοντας το μικρόβιο μέσα του διαφήμισε με μαεστρία όχι μόνο είδη προϊόντων αλλά  τις εταιρίες και τις μάρκες τους, θέλοντας έτσι να παρουσιάσει το μεγάλο επίτευγμα της κυβερνήσης με το       e-katanalotis όπου ο πολίτης θα πρέπει  να κάνει σαφάρι σε τρεις-τέσσερις διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για να μπορέσει να γλιτώσει μερικά ευρώ.

Νομίζει ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζοντας στατιστικές και γλιτώνοντας μερικά ευρώ σε είδη πρώτης ανάγκης το λύσαμε το πρόβλημα μας;

Προγράμματα για ανάπτυξη χωρίς καμία ουσία έχοντας κάνει τον πολίτη εξαρτημένο σε ένα σύστημα διαχείρισης χρέους που δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην εξαθλίωση και σε φτωχοποίηση των πολιτών.  

Ποια είναι αυτά τα προγράμματα ανάπτυξης που θα επωφεληθεί το καλάθι του νοικοκυριού;  

Μήπως με 798δις κρατικού προϋπολογισμού για το 2023 θα έπρεπε να μιλάμε για διαχείριση του πλούτου και πως θα τον αξιοποιήσουμε παρά να περιμένουμε από τον τηλεκοτοπουλά Άδωνι να μας βρει φτηνότερο κοτόπουλο;

Όλα είναι θέμα διαχείρισης και πρέπει να αλλάξει με την ψήφο μας και με την ισχυρή μας βούληση.

Δες εδώ την δομή της πραγματικής πολιτείας.

Επιμέλεια Σύνταξη:Τράνακας Απόστολος

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ