ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/25/23

Sold out στις ανήθικες ορέξεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!

Η παγκόσμια ελίτ αποφασίζει για την τύχη της ανθρωπότητας αυτή την εβδομάδα, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Μεταξύ άλλων που θα συζητηθούν στη φετινή σύνοδο κορυφής είναι και ο πόλεμος της Ουκρανίας, τα παγκόσμια ποσοστά πληθωρισμού, η κλιματική αλλαγή και η ανισότητα.

Πόσο Οξύμωρο είναι η παγκόσμια ελίτ να θέτει θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα όταν οι ίδιοι όντας τόσο διεστραμμένοι δεν αντέχουν ούτε μια εβδομάδα μακριά από τα πάθη τους!

Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία η ζήτηση της παγκόσμιας ελίτ για εργαζόμενους στο σεξ αυξήθηκε κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συνόδου κορυφής.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι οι υπηρεσίες δεν παρέχονται με πληρωμή σε μετρητά αλλά οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal.

Η ύπαρξη τέτοιων επιχειρήσεων θα έπρεπε να είναι στο τραπέζι συζητήσεων της παγκόσμιας ελίτ εφόσον τέθηκε θέμα ανισότητας καθώς η παγκόσμια ανεργία η φτώχεια η έλλειψη των ίσων ευκαιριών μεταξύ των ανθρώπων κάνει να ευδοκιμούν τέτοιου είδους επαγγέλματα.

Πως είναι δυνατόν να μιλούν για ανισότητα όταν οι ίδιοι την προκαλούν και την εκμεταλλεύονται εκπληρώνοντας τις ανήθικες ορέξεις τους;

Στην ουσία υπάρχει ένα καλά δομημένο σύστημα μαστροπείας και εκμετάλλευσης ανθρώπινων ψυχών με την συναίνεση της παγκόσμιας ελίτ.

Ας μην γελιόμαστε, εφόσον γίνεται επιτρεπτό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας αυτή η συνδιαλλαγή φανταστείτε τι γίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και σε κάθε συνάντηση της ελίτ.

Πως είναι δυνατόν να περιμένουμε από αυτούς να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας όταν αποδεδειγμένα δεν σέβονται τον άνθρωπο και τον βλέπουν ως προϊόν ενοικίασης και εκμετάλλευσης;

Μάλιστα ο Τζον Κέρι (ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα), αποκάλεσε τους ελιτιστές του WEF ως «τους εκλεκτούς που θα σώσουν τον πλανήτη»!

Σε αυτή την ανισότητα αναφέρονται;  

Είναι πασιφανές ότι θεωρούν τους εαυτούς τους ξεχωριστούς και ανώτερους από τους υπόλοιπους ανθρώπους, έχοντας αυτοί μόνον την ικανότητα να αποφασίσουν για το σύνολο της ανθρωπότητας. Παράλληλα βεβαίως, καλοπερνούν ξοδεύοντας τους παχυλούς μισθούς τους που οι άνθρωποι πληρώνουν μέσω μιας εξοντωτικής φορολογίας την οποία εισπράττει η παγκόσμια ελίτ από ολόκληρο τον πλανήτη.

Ένας βρόμικος βούρκος υπάρχει εκεί έξω και πρέπει όλοι οι άνθρωποι να πιαστούμε χέρι-χέρι και όλοι μαζί ενωμένοι να βγούμε από αυτόν. Να πετάξουμε όλη την βρωμιά που έχει μείνει πάνω μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε ξανά όπως αρμόζει στον άνθρωπο και στην φυσιολογία του. Να αποφασίζουμε εμείς για την ζωή μας και όχι οι αυτοαποκαλούμενοι ‘’εκλεκτοί’’ που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Δώσε ένα τέλος στην διαφθορά στον φόβο και στην εκμετάλλευση. Δήλωσε Ενδιαφέρον

 
Επιμέλεια Σύνταξη:Τράνακας Απόστολος
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φ.Π.Α.: Φόρος Προστιθέμενης Απάτης

 

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δεν είναι για όλους τους Έλληνες

 

Ο Τηλεκοτοπουλάς γεμίζει .....το καλάθι της νοικοκυράς! 

 

 Κατασχέσεις:Τοκογλύφοι «δανειστές» αρπάζουν από τους Έλληνες τα πάντα.

 

Η Ισπανία δείχνει… αλλά η Ελλάδα αρνείται! 

 


 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ