ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/25/23

Φ.Π.Α.: Φόρος Προστιθέμενης Απάτης


 Όλοι γνωρίζουν τον Φ.Π.Α. και όλοι ξέρουν ότι σε κάθε χρηματική συναλλαγή υπάρχει μέσα, από την αγορά ενός αμαξιού μέχρι την αγορά μιας εφημερίδας.

Ο Φ.Π.Α. αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι στο 24%, πράγμα που σημαίνει ότι ένας μισθός 1000 ευρώ στην ουσία είναι 760 αφού τα 240 τα παίρνει το κράτος μέσω αυτού του φόρου. Εδώ γεννιέται ένα ερώτημα. 
Τι τα κάνει τα χρήματα αυτά το κράτος; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Ο Φ.Π.Α. είναι ένας ευρωπαϊκός φόρος, ο οποίος ξεκίνησε σαν ιδέα το 1957, υλοποιήθηκε το 1967 στα τότε κράτη μέλη και ήρθε στην Ελλάδα το 1986. 
Ουσιαστικά πρόκειται για έναν φόρο που επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλα τα κράτη ανήκουν σε αυτή. 
Ο λόγος; 
Για την συντήρηση μιας υπηρεσίας όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση (Χαρτική ύλη, υποδομές, υπάλληλοι κ.α) 
Οπότε βλέπουμε το κράτος, αλλά και ο πολίτης να λειτουργούν σαν φοροεισπράκτορες, μιας και συλλέγουν και οι δύο τον Φ.Π.Α και τον δίνουν στην Ε.Ε 
Η απάτη εδώ βρίσκεται στο γεγονός ότι ο πολίτης εν αγνοία του δίνει το ¼ του συνολικού ετήσιου εισοδήματος του στην Ε.Ε. 

Αναλογιστείτε ότι σε μόλις 4 χρόνια η Ε.Ε. λαμβάνει μόνο από την Ελλάδα έναν ολόκληρο Α.Ε.Π., δηλαδή αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ και αυτό για να συντηρηθεί η υπηρεσία αυτή. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, ο πολίτης πληρώνει ακόμα και στον ύπνο του την Ε.Ε και φυσικά χωρίς καμία ανταπόδοση! 

Γιατί λοιπόν κανένας κυβερνών δεν βγήκε δημόσια να μιλήσει για αυτή την απάτη; Οι βουλευτές τι κάνουν; 
Δεν διαβάζουν αυτά που υπογράφουν; 
Ο εμπαιγμός του Έλληνα πολίτη και η υφαρπαγή των χρημάτων σε ανύποπτο χρόνο είναι γεγονός.
Η πράξη αυτή είναι τουλάχιστον ανήθικη και απάνθρωπη και προσβάλλουν τον ίδιο τον άνθρωπο. 
Οι νόμοι αφού υπάρχουν για να προστατεύουν τον πολίτη, εδώ γιατί κανένας από την δικαιοσύνη δεν μιλάει; 

Μήπως όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη του καθεστώτος έναντι στον πολίτη που μας αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι είναι ενάντια στον πολίτη και όχι δίπλα του; Ο πολίτης πληρώνει υπέρογκα ποσά για να συντηρηθεί αυτή την «μαφία» που τον σκοτώνει μέρα με την μέρα, χωρίς να το καταλαβαίνει. 
Βέβαια αυτό υπό προϋποθέσεις είναι φυσικό, μιας και το καθεστώς κρύβει διαρκώς την αλήθεια και τον πλούτο που έχει ο άνθρωπος. 
Ένα μέρος αυτού του πλούτου είναι η συνθήκη του Bretton Woods που η Ελλάδα είναι Ιδρυτικό μέλος με 40 εκατομμύρια για την την ίδρυση του Δ.Ν.Τ και 25 εκατομμύρια για την ίδρυση της παγκόσμιας τράπεζας. 
Οπότε όταν το 2010 είπαν ότι το Δ.Ν.Τ. θα δανείσει χρήματα στην Ελλάδα δεν εξήγησαν πως ακριβώς θα δανείσει η εταιρεία στον ιδρυτή. 

Η πλεκτάνη όμως συνεχίζει! 
Όλοι οι κυβερνώντες μιλάνε για οικονομική ύφεση, ακόμα και για χρεοκοπία.
Ο κρατικός προϋπολογισμός όμως δείχνει άλλα καθώς από το 2015 μέχρι και σήμερα υπάρχει εσωτερικός δανεισμός ύψους 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, και κανείς δεν μιλάει για αυτά, αντί να κάνουν χρήση για να ξεχρεώσει η χώρα 
Γιατί δεν έγινε αυτό, παρά υποχρέωσαν την χώρα να μπει στα μνημόνια, και έτσι υπέγραψαν την καταδίκη τής; 

Μήπως τελικά κανείς εκεί έξω δεν θέλει το δίκαιο και το σωστό για τον Έλληνα πολίτη, αλλά θέλει να τον δει να καταστρέφεται? 
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο πόλεμος που δέχεται ο άνθρωπος δεν είναι οικονομικός αλλά νοητικός. 
Είναι φανερό πλέον ότι το καθεστώς δημιουργεί μια εσκεμμένη σύγχυση στο μυαλό του ανθρώπου, για να είναι διαρκώς αποπροσανατολισμένος και το μόνο που να τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα επιβιώσει. 

Η λύση λοιπόν σε όλο αυτόν τον κυκεώνα είναι ο ίδιος ο πολίτης. 
Αυτός είναι που θα εναντιωθεί απέναντι στο καθεστώς και θα δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. 
Μόνο με την ένωση του θα μπορέσει να πατάξει όλο αυτό το άδικο που βιώνει και να βάλει στην θέση τους όλους αυτούς που τον δολοφονούν διαρκώς. 
Έχει καθήκον σήμερα ο άνθρωπος στους προγόνους του αλλά και στους απογόνους του να φέρει εις πέρας την μάχη αυτή και αν τα καταφέρει να γραφτεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δεν είναι για όλους τους Έλληνες

 

Ο Τηλεκοτοπουλάς γεμίζει .....το καλάθι της νοικοκυράς! 

 

 Κατασχέσεις:Τοκογλύφοι «δανειστές» αρπάζουν από τους Έλληνες τα πάντα.

 

Η Ισπανία δείχνει… αλλά η Ελλάδα αρνείται! 

 


 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ