ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/10/22

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! Η ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?

 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ .

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ!
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!


ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ ΕΙΚΌΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΠΡΟΚΛΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΆΣΟΣ (ΕΦΌΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΜΕ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ "ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΕ  ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΣΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΈΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ?

ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΑΠΑΝΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΌΤΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΈΧΕΙ ΣΤΕΊΛΕΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΜΊΑ ΣΥΣΤΟΙΧΊΑ PATRIOT PAC3 ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΑΠΌ ΙΡΑΝΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ (!), ΤΟ ΌΤΙ ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΎΣ 35 MANPADS STINGER, ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ OSA-AK ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΣΤΟ 50% ΟΙ ΔΎΟ ΣΥΣΤΟΙΧΊΕΣ ΤΩΝ S-300 PMU1 ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ Η΄ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ?

ΟΤΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΌΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΊΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΈΣ ΠΗΓΈΣ, Η ΒΙΚΤΌΡΙΑ ΝΟΎΛΑΝΤ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΈΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ (ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΊΑ) ΠΩΣ, ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ Ο 6ΟΣ ΣΤΌΛΟΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΛΙΚΌΣ ΣΤΌΛΟΣ ΣΤΑ ΝΕΡΆ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΜΕΣΟΓΕΊΟΥ, ΔΙΑΣΦΑΛΊΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΎΠΡΟΥ. ΕΞ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΌΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΊΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΉΣ ΑΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑΣ… ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΡΊΑ ΝΟΎΛΑΝΤ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΩΣ «ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΣ» ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ, Η ΟΠΟΊΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΆΣΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΝΗΣΙΏΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΕΤΑΙ ΕΝΤΌΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎΣ. 

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ :Η ΥΦ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΝΗΣΙΏΝ


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ

ΤΕΛΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ FIR MAΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

 

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 

ΤΡΑΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ - ΚΡΥΦΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ?

 ΟMIΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ | 15/05/2022


 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ