ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/30/22

Μεγάλη Βρετανία εκδόθηκε η πρώτη απόφαση αποζημίωσης για τις παρενέργειες του εμβολίου της Astra

 

Το ποσό των 120.000 λιρών, δηλαδή 140.000 ευρώ, θα δοθεί ως αποζημίωση στη μνηστή του βρετανού μουσικού, γνωστού ως Lord Zion, που πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου της Astra Zeneca.
Οκτώ ημέρες μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου, στις 13 Μαΐου της περυσινής χρονιάς, ο τραγουδιστής ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο. Εισήχθη σε νοσοκομείο του Νιούκαστλ – όπου πέθανε έξι ημέρες αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία.
Στο πιστοποιητικό θανάτου του «Λόρδου Ζάιον» καταγράφονται «μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες που προκλήθηκαν από αιμορραγία», η αιτία της οποίας ήταν επιπλοκές από το εμβόλιο της Astra Zeneca για τον κορωνοϊό. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του 48χρονου και μετά από μεγάλο αγώνα η μνηστή του, Βίκι Σπιτ, έλαβε αποζημίωση των 120.000 στερλινών.

Όπως είναι γνωστό, από τον Ιανουάριο του 2021 υπήρχαν ανησυχίες για την ασφάλεια του εμβολίου της Astra Zeneca – ειδικότερα, για την δημιουργία θρομβώσεων περίπου σε έναν στους 100.000 εμβολιαζόμενους. Μάλιστα, στατιστικά η δημιουργία θρόμβου μετά από μία δόση εμβολίου εμφάνιζε υψηλότερα ποσοστά στις νεότερες ηλικίες.
Μιλώντας στο GBnews η Βίκι Σπιτ δήλωσε ότι στόχος της δεν ήταν τα χρήματα, αφού κανείς δεν μπορεί να φέρει πίσω τον αγαπημένο της, αλλά η αναγνώριση των επιπλοκών του εμβολίου:
«Είναι το πρώτο βήμα στη μάχη. Δεν πρόκειται για χρήματα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που έχουμε χάσει. Πρόκειται για την αναγνώριση» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η γραφειοκρατία είναι μεγάλη μέχρι να λάβουν την αποζημίωση οι συγγενείς των θυμάτων: «Νομίζω ότι είναι αηδιαστικό το γεγονός ότι οι χήρες και οι τραυματίες έπρεπε να παλέψουν για ένα χρόνο για να λάβουν αυτή την υποστήριξη, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, πάνω από 400.000 άτομα έχουν αναφέρει παρενέργειες του εμβολίου στο Πρόγραμμα Κίτρινων Κάρτων, ενώ περισσότερα από 1.300 άτομα έχουν υποβάλει αξιώσεις για αποζημιώσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταβληθεί εφάπαξ ποσά.

ΠΗΓΗ 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Νtrin Νews : Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 28/6/2022

 

Προεκλογικές κινήσεις εντυπώσεων του ΣΥΡΙΖΑ εκθέτουν όλη τη Βουλή 

 

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων! 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! Η ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?


 ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ - ΚΡΥΦΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ?

 ΟMIΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ | 15/05/2022


 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ