ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

5/24/22

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

 

Ως «παντελώς αναληθές» καταγγείλει ο Έλον Μασκ χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο κατέβαλε 250.000 δολάρια σε αεροσυνοδό αεροσκάφους της SpaceX, προκειμένου να την «πείσει» να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από μέρους του, για την οποία τον είχε κατηγορήσει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χθες το Business Insider, το 2018 η εταιρεία SpaceX του νοτιοαφρικανικής καταγωγής κροίσου πλήρωσε 250.000 δολάρια, προκειμένου να διευθετήσει μια κατηγορία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση από μια αεροσυνοδό αεροσκάφους της, η οποία κατήγγειλε ότι, ενώ του έκανε μασάζ σε μια ιδιωτική πτήση προς Λονδίνο το 2016, εκείνος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, άγγιξε τους μηρούς της χωρίς τη συναίνεσή της και τής ζήτησε να προβεί σε μια σεξουαλική πράξη.

 

Πολιτικά κίνητρα

Στο ίδιο άρθρο, ο Μασκ φέρεται να δήλωσε πως η ιστορία της αεροσυνοδού είναι «πλήγμα με πολιτικά κίνητρα» και πως «υπάρχουν πολλά περισσότερα σ’ αυτή την ιστορία». Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της Twitter Inc., δήλωσε την Τετάρτη πως σκοπεύει να ψηφίσει τους Ρεπουμπλικάνους, προβλέποντας ότι για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει «μια εκστρατεία σε βάρος μου με βρώμικα κόλπα».

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣΚ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ?
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ...? ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?
ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ?
ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

''ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ''

ΟMIΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ | 15/05/2022 |

 

ntrin news : Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 25/5/2022 


 


No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ