ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3/1/23

Δεν εννοούσε αυτό ο μικρος…


Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...όπως σοφά θα έλεγε  και ο λαός!

Φάσκουν και αντιφάσκουν εμπαίζοντας ή ακόμη χειρότερα ασελγώντας στην νόηση των Ελλήνων πολιτών.

Αγύρτες απατεώνες πολιτικοί διοικούν την Ελλάδα εδώ κι αιώνες. Την ίδια στιγμή που ομολογούν δημόσια τις δόλιες τεχνικές χειραγώγησης και παραπλάνησης των πολιτών που χρησιμοποιούν, κάνοντας ψευδείς δηλώσεις για να τους εξαπατήσουν, την ίδια στιγμή με ανείπωτη αναίδεια ζητούν ξανά την ψήφο τους, προβάλλοντας το κόμμα τους ως την μόνη λύση που έχουν οι Έλληνες πολίτες, αντιμετωπίζοντας τους ως να έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Στο Βίντεο πού θα δείτε πιο κάτω η κ. Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη προσπαθεί να πείσει ότι ουδέποτε το κόμμα  της Ν.Δ είπε στους Έλληνες πολίτες ότι βγήκαμε από την μνημονιακή επιτήρηση. Μάλιστα λέει με στόμφο ότι δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τους πολίτες λέγοντας ψέμματα όπως κάνει το  κόμμα του Σύριζα. Σε συνέχεια του λεκτικού της παραληρήματος λέει:  Βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά εξακολουθούμε να είμαστε υπό επιτήρηση. Δηλαδή όπως λέει και η λαϊκή ρήση όχι Γιάννης Γιαννάκης. Ξέχασε μάλλον ότι ένα χρόνο πριν το 2022 το κόμμα  της Ν.Δ. που κυβερνά και συγκεκριμένα το Α' βαθμού συγγενικό  της πρόσωπο  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδος δήλωσε επίσημα στους Έλληνες πολίτες τα εξής:

«Η 20στή Αυγούστου του 2022 είναι μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες με τον πιο επίσημο τρόπο. Η χώρα μας εξέρχεται από το καθεστώς της ενισχυμένης ευρωπαϊκής εποπτείας. Κλείνει έτσι ένας 12ετής κύκλος που έφερε πόνο στους πολίτες. Καθήλωση στην Οικονομία και διχασμό στην κοινωνία, για να ξεπροβάλλει ένας νέος, όμως καθαρός ορίζοντας ανάπτυξης, ενότητας και ευημερίας για όλους. Η σημερινή εξέλιξη σηματοδοτεί το τέλος των μνημονίων και όσων επιβλήθηκαν στο όνομα τους, δυσβάσταχτοι φόροι , περικοπές μισθών και συντάξεων, τραπεζικοί έλεγχοι  και υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, υποβάθμιση της Εθνικής Άμυνας, της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, αλλά καi η περιθωριοποίηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον Κόσμο. Όλα αυτά ανήκουν ευτυχώς στο παρελθόν».  

Τάδε έφη ο πρωθυπουργός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. των αρίστων όπως αυτόκλητα βαφτίστηκαν.


Μπακογιάννη και Μητσοτάκης φάσκουν και αντιφάσκουν ! 


Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν νιώσει  στο πετσί τους την έξοδό τους από τα μνημόνια, μετά από ένα χρόνο είναι ικανοποιημένοι ταμάλα, πολλοί δε, θα μείνουν στον δρόμο καθώς οι φιλικοί τραπεζίτες σε συνεργασία πάντα με όλους τους βουλευτές της Βουλής θα φροντίσουν γι' αυτό, πλειστηριάζοντας ακόμη και πρώτες κατοικίες, ακολουθώντας πιστά το νέο δόγμα της εποχής «δεν θα έχεις τίποτα δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος». Για να επιτευχθεί αυτός ο πολυπόθητος στόχος από το 2019 έως σήμερα έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ.  398 νομοσχέδια, που αναλύονται σε 387 νόμους και 11 κωδικοποιήσεις νομοθεσίας, όπου σχεδόν στο σύνολο τους είναι αντιλαϊκά μέτρα.

Για το έτος 2022 τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης ήταν τα κάτωθι:

-Στην Υγεία:  Κατάργησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας κα ιδιωτικοποίησε τα Δημόσια Νοσοκομεία εφόσον θα υπάρχουν και θα εργάζονται μέσα Ιδιώτες Ιατροί. 

-Στην Παιδεία: «Αποτελείωσε» τα πτυχία των ΑΕΙ υποβαθμίζοντας το περιεχόμενο τους, απελευθέρωσε τα δίδακτρα, τοποθέτησε managers στην πανεπιστημιακή διοίκηση μετατρέποντας τους φοιτητές επί της ουσίας σε πελάτες και μείωσε την κρατική χρηματοδότηση.

-Στην Ασφάλεια: Μετέτρεψε την Δημοτική Αστυνομία σε «ματατζήδες» εφόσον θα μπορούν να έχουν όπλα γκλόμπς και να συλλαμβάνουν πολίτες.

-Στην Εργασία: «Πέρασε» τις εισφορές των εργαζομένων – που εδώ και δεκαετίες χρηματοδοτούν τον οργανισμό ΕΤΒΑ – στις επιχειρήσεις, προκειμένου να τις «ανταλλάξει» με εργασία λίγων μηνών, πλουσιοπάροχα αμειβόμενη για τους εργοδότες, αλλά με μισθούς μερικής απασχόλησης ή υποαπασχόλησης για τους εργαζόμενους.
Με πάνω ένα εκατομμύριο  ανέργους, βάση των επίσημων στοιχείων του ΟΑΕΔ, χωρίς να καταμετρούνται οι αδήλωτοι άνεργοι.

-Στην φορολογική πολιτική: Ελάφρυνε με φοροαπαλλαγές τους εφοπλιστές

-Στην Άμυνα: Χρέωσε 6 δισεκατομμύρια τους Έλληνες πολίτες για την αγορά αεροσκαφών Rafale και τις γαλλικές φρεγάτες τύπου Belharra. Αποστρατιωτικοποίησε τα νησιά μας και αποδυνάμωσε αμυντικά την Ελλάδα στέλνοντας οπλικά συστήματα στην Ουκρανία εν μέσω απειλών από την Τουρκία η οποία δήλωσε δημόσια ότι σε μία νύχτα θα μπει στην Ελλάδα.  Και ο κατάλογος των ενεργειών κατά των Ελλήνων είναι ατελείωτος....

Θα ολοκληρωθούν τα σχέδια της φεουδαρχικής κομματοκρατίας ή μήπως οι μέρες της εξουσίας των κομμάτων  πάνω στους 'Έλληνες πολίτες  πρόκειται να περάσουν ανεπιστρεπτί ;

Από το 2015 και για πρώτη φορά μετά από αιώνες, το Έθνος των Ελλήνων διότι περί αυτού ο λόγος, εκπροσωπείται πλέον Νόμιμα και Νομικά από τον Πολιτικό Φορέα «Ε.ΣΥ.» «Ελλήνων Συνέλευσις» που αποδεδειγμένα είναι η μοναδική λύση για να απαλλαγεί  η Ελλάδα και οι Έλληνες από κάθε Δανειακή Σύμβαση – Μνημόνιο. Επίσης έχει  στην διάθεσή του πιστοποιημένο πλούτο να διαχειριστεί ώστε να γίνει ξανά η πατρίδα μας  το κόσμημα του Πλανήτη.  

Άρα, οι Έλληνες  έχουν πλέον την δύναμη και την δυναμική  να σταματήσουν να είναι  διαχειρίσιμοι από ένα καθεστώς  που συνεχώς κατασκευάζει πλασματικό χρέος, καθώς με διακυβέρνηση της Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί από την επόμενη μέρα  να εξαφανιστεί η κομματοκρατία και μαζί της όλοι οι καθεστωτικοί μηχανισμοί ενός παρακράτους, που λυμαίνεται εδώ κι αιώνες τον πλούτο και την ισχύ των Ελλήνων με απώτερο σκοπό τον αφανισμό τους.

Γεγονός είναι ότι οι Έλληνες ξυπνούν από τον λήθαργο που τους έχουν ρίξει οι κυβερνώντες   ολοένα και  με ταχύτερους ρυθμούς. Ενημερώνονται καθημερινά εδώ και χρόνια από ενεργούς πολίτες αλλά και από τους Υπ. Βουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις, για όλες τις παρανομίες και ανομίες επί παντός επιστητού που συμβαίνουν εναντίον τους κι εναντίον της Χώρας. 

Αποτέλεσμα όλης αυτής της αληθινής ενημέρωσης ενεργών Ελλήνων πολιτών προς τους συμπολίτες τους  είναι η άσκηση πίεσης σε πραγματική βάση στα κυβερνητικά κλιμάκια κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα καθώς αναγκάζει τις πολιτικές μαριονέτες να γελιοποιούνται μπροστά στις κάμερες. Έτσι και η κ. Μπακογιάννη επί της ουσίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν μπορούν να λένε ψέματα πια  στους Έλληνες, όπως π.χ. βγήκαμε από τα μνημόνια γιατί ο κόσμος πλέον γνωρίζει την αλήθεια.

Πέρασαν οι καιροί που οι  πολίτες ήταν αδρανείς. Μία νέα εποχή έρχεται για την επαναφορά των Αξιών και Αρχών και την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας για να επανέλθει η πραγματική Ελληνική Δημοκρατία στον χώρο που την γέννησε.

Δήλωσε την συμμετοχή σου ενεργά στα κοινά. Μπορείς να γίνεις  Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις και να δώσεις το δικό σου στίγμα στην μεγάλη συστράτευση που συμβαίνει τώρα για την απελευθέρωση  της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Σύνταξη επιμέλεια: Αθανασία Πεκλάρη

 ΠΗΓΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνταγή απαιτεί μια πρέζα... "συναίνεσης"!

Φ.Π.Α.: Φόρος Προστιθέμενης Απάτης

 

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δεν είναι για όλους τους Έλληνες

 Κατασχέσεις:Τοκογλύφοι «δανειστές» αρπάζουν από τους Έλληνες τα πάντα.

 

Η Ισπανία δείχνει… αλλά η Ελλάδα αρνείται! 

 

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)



 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ