ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/21/23

Η έκθεση της Ε.Υ.Π και τα 600.000 ευρώ μιζολατρείας του αρχηγού ΓΕΕΘΑ


Έπειτα από έναν πολυετή φαύλο κύκλο πολιτικών σκανδαλών με εμπλεκόμενους πολιτικούς, δικαστικούς, δικηγόρους, επιχειρηματίες κ.α ,όπως επί παραδείγματι το σκάνδαλο novartis,το Qatargate, οι κυβερνητικές υποκλοπές μέσω παράνομων λογισμικών, το ξεπούλημα υποδομών και τεχνογνωσίας της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας σε εβραίικες εταιρίες, άλλα και πολλά άλλα τα οποία έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την ελληνική άλλα και παγκόσμια κοινή γνώμη, βλέπουμε να εμφανίζετε και ενα μέρος της στρατιωτικής ηγεσίας ως άμεσα εμπλεκόμενο σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων τα οποία προχωρήσαν με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο στην υλοποίηση τους, μετά από παρασκηνιακές παρεμβάσεις από ανώτατους αξιωματούχους των ένοπλων δυνάμεων, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού κέρδους από τις εν λόγο συμφωνίες για τις οποίες μεσολάβησαν για να επιτευχθούν.
Πρόσφατο παράδειγμα διαφθοράς με εμπλεκόμενο αξιωματούχο της στρατιωτικής ηγεσίας στην χωρά μας, ήταν η προ ημερών αποκάλυψη της εμπλοκής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος φέρετε να  είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο  να την «επενδύσει». Συνεχίζοντας την ανάλυση του συγκεκριμένου γεγονότος πρέπει να σημειωθεί ότι όλα όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε είναι από την έκθεση της Ε.Υ.Π η οποία αναφέρει ότι μετά από την παρακολούθηση συνομιλιών του αρχηγού ΓΕΕΘΑ φαίνεται να  σχετίζεται με διάφορες παράνομες συναλλαγές.

Τα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΥΠ: Πηγή

Βέβαια θα πει κάνεις τι είναι τα 600 χιλιάρικα μπροστά στα δισεκατομμύρια τα οποία έχουν υπεξαιρέσει ολόκληρες κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια κλέβοντας ασύστολα τον ίδρωτα του Έλληνα πολίτη ?

Ας δούμε λοιπόν Έλληνα πολίτη αδελφέ μου τι θα μπορούσε να γίνει με αυτά τα 600 χιλιάρικα, μονό με αυτά! Τα οποία ήταν μόνο το 50% της άξιας του σπιτιού που αγόρασε στου Παπάγου ο κ. φλώρος , αν αυτά τα χρήματα δεν πηγαίναν για τις πολυτελής ανάγκες του προαναφερόμενου και υπήρχε μια πραγματική ελληνική κυβέρνηση με ορθολογική βούληση, θα μπορούσαν σίγουρα να δώσουν στέγη και εργασία σε τουλάχιστον 4 ελληνικές οικογένειες οι οποίες σήμερα διαλύονται λόγο της οικονομικής δυσπραγίας την οποία έχουν προκαλέσει όλες αυτές οι μιζολατρευτικές τάσεις των ανάξιων και παντελώς ανήθικων πολιτικών μας ,υπάλληλων.

Κάποιοι ειδικοί στα θέματα διαφθοράς λένε ότι :

Στις μεγάλες συμβάσεις αγοράς οπλικών συστημάτων που υπέγραψε το υπουργείο Άμυνας αυτής της χώρας είναι πλήρως διακριβωμένο ότι η παράνομη προμήθεια που δινόταν σε Έλληνες αξιωματούχους ήταν κατά μέσο όρο 4%» ενώ στις συμβάσεις προμήθειας παντός είδους αγαθών και υπηρεσιών εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου, το περίπου θεσμοθετημένο ποσοστό προμήθειας ήταν 2-2,5%». κάνοντας λόγο για απώλειες δισεκατομμυρίων για το ελληνικό Δημόσιο.

Λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος της διαπλοκής που αποτυπώνετε στην συγκεκριμένη υπόθεση, οπού αναφέρετε το όνομα γνωστού ημεδαπού ολιγάρχη, άλλα και οι ύποπτες συνομιλίες του Στρατηγού φλώρου με Εβραίους για πράγματα τα οποία φοβόταν να πει τηλεφωνικά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά ! Τέλος, οι προεκτάσεις όσον άφορα την απαξίωση της πολιτικής ηγεσίας από την στρατιωτική και ιδιαίτερα σε τέτοιο επίπεδο αξιωματικής διαβάθμισης θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφραστεί ως κίνδυνος διά την εσωτερική ασφάλεια της χωράς.

Έλληνα πολίτη :

Όλα αυτά μπορούν να πάψουν να υφίστανται μόνο με μια ενέργεια η οποία λέγεται εθνοσυνέλευση όπου θα επαναπροσδιορίσει την επομένη μέρα της πολιτείας μας σύμφωνα με όλα αυτά τα οποία μας ενώνουν. Σύμφωνα με αυτά τα οποία μας άφησαν οι σοφοί πρόγονοι μας ως χάρτη για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο παρών μας, αναγνωρίζοντας το τεράστιο παρελθόν, το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να χαράξουμε το μέλλον, ένα μέλλον που θα φέρει φως, αλήθεια και δικαίο για όλους.

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ