ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/2/22

Αποκαλυπτική παραδοχή Γεωργιάδη : Το σύριζα ενεργεί ως πράκτορας του Ερντογάν στην Ελλάδα

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με μία ακόμη σύγκρουση εικονικής πραγματικότητας μεταξύ Ν.Δ και Σύριζα υπό των προσωπείων Γεωργιάδη και Σπίρτζη, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο τηλεοπτικό προσκήνιο των συστημικών μέσων μαζικής εξαπάτησης ως άβουλοι κομπάρσοι του κοινοβουλευτικού θιάσου μιας ανίκανης και παράνομης βουλής.


Το μόνο αξιοσημείωτο, άλλα και αποκαλυπτικό από αυτήν την υποτιθέμενη κοκορομαχία ήταν η δήλωση Γεωργιάδη όσον αφορά στο ρόλο του Σύριζα στα πολιτικά δρώμενα της χωράς. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το Σύριζα είναι ο πράκτορας του Ερντογάν στην Ελλάδα, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το μέγεθος της προδοσίας που έχει συμβεί κατά όλων των Ελλήνων πολιτών από ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς, διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε ότι όλα τα κόμματα έχουν συμβάλει και συνεχίζουν να συμβάλλουν στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση όλων των Ελλήνων, συμμετέχοντας στη νομοθετική θέσπιση παράνομων και αντισυνταγματικών νόμων με στόχο τον σταδιακό αφανισμό μας.

Τέλος, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι για να φτάσουμε στο σημείο η κυβέρνηση να κατηγορεί την αντιπολίτευση ως μηχανισμό που συνεργάζεται με την τουρκική πλευρά, με στόχο την αποσταθεροποίηση της εθνικής ασφάλειας - και μια κυβέρνηση η οποία από την μεριά της έχει στηρίξει πλήρως όλες τις αποφάσεις της σημερινής αντιπολίτευσης, η οποία ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση - το συμπέρασμα είναι ένα: όλοι τους, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Όλοι τους είναι πιόνια του ίδιου παίκτη, ο οποίος εδώ και 200 χρόνια παίζει την ίδια στρατηγική, απλώς αλλάζει τα προσωπεία στα πιόνια για να μας κρατάει σε καταστολή, πουλώντας ψεύτικες ελπίδες αλλαγής, πηγαίνοντας μας  από τον χειρότερο στον λιγότερο χειρότερο, σε μια συνεχόμενη κατάπτωση την οποία πρέπει όλοι μαζί να σταματήσουμε εδώ και τώρα. Φτάνει πια! Δεν πρέπει να ξαναχάσουμε ποτέ ως Έλληνες πολίτες, διότι είμαστε οι ιδιοκτήτες της σκακιέρας. Και δεν πρέπει να ξαναεπιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν ανθέλληνα να παίξει με τα δίκαια και τα δικά μας.  

 ΠΗΓΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Καρασπύρος και οι παραλλαγές του ανοικοκύρευτου καλαθιού

 

 Ολομέλεια της Βουλής – Ζήτησε Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές και δεν ακούστηκε κιχ από τους βουλευτές της ΝΔ.

 

Πανηγυρτζής πρωθυπουργός σε μια Ευρώπη για τα πανηγύρια 

Κ. Μητσοτάκης: ''Δεν είμαι ...........'' 


No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ