ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/10/22

Εκτός προϋπολογισμού η Disney με ταινία "αποτυχία".

 

Στον «κουβά» 180 εκατ. δολάρια με την πρώτη ταινία της Disney με ανοιχτά ομοφυλόφιλο πρωταγωνιστή.

Ενώ η ταινία αναμενόταν να αποφέρει 30 έως 40 εκατ. δολάρια από την περασμένη Τετάρτη, που ήταν και η ημέρα κυκλοφορίας της, μέχρι και την Κυριακή τα «προγνωστικά» έπεσαν έξω και  σημείωσε τις χαμηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του box office.

Πρόκειται για μια παιδική ταινία επιστημονικής φαντασίας .Ωστόσο, εκτός από τον ομοφυλόφιλο πρωταγωνιστή και οι υπόλοιποι χαρακτήρες εμφανίζουν ιδιαιτερότητες. Ποιο συγκεκριμένα, η έφηβη κόρη της οικογένειας είναι λεσβία, ο σκύλος έχει τρία μόνο πόδια, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες εκπροσωπούν διαφορετικές φυλές και όλα αυτά σε μια ταινία με τίτλο  «Παράξενος Κόσμος».

Πόσο παράξενος και αφύσικος έχει γίνει ο κόσμος μας σήμερα που επιτρέπει να βγαίνουν τέτοιου είδους ταινίες όπου βιάζουν την νόηση ενός μικρού παιδιού;

Ποιο μοντέλο ακολουθούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί σε σχολεία, κέντρα εκπαίδευσης κ.α. με την δικαιολογία της αποτροπής ανάπτυξης ρατσιστικής συμπεριφοράς των παιδιών στην διαφορετικότητα;

Yπάρχει μεγαλύτερος ρατσισμός από το να φορέσεις την ταμπέλα του διαφορετικού σε ένα μικρό παιδί;

Πού βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός να προστατέψει τα παιδιά από τέτοιου είδους καταστάσεις;

Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και μετά από όλη αυτήν την εξαθλίωση που βιώνει τα τελευταία χρόνια απλώς απαξιώνει οτιδήποτε δεν βρίσκεται κοντά στην φυσιολογία του. Πετάει τα ξένα σώματα που τον κουράζουν αλλά και βάζουν σε κίνδυνο την μοναδική διαφορετικότητα της ύπαρξης του και απλά επιλέγει φοβισμένος να μένει αμέτοχος σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του.

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Όλοι μαζί πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας που βρίσκονται εκτεθειμένα σε άρρωστα μυαλά  που προωθούν το μη φυσιολογικό σαν φυσιολογικό και που επικεντρώνονται σε ότι μας ξεχωρίζει σαν μονάδα και όχι σε ό,τι μας ενώνει σαν κοινωνία.

Η ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά, είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης. Οι ίδιοι οι πολίτες είναι το πανίσχυρο εργαλείο ώστε μια πολιτεία να λειτουργεί εύρυθμα.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδείας μάθησης, εξάσκησης, προετοιμασίας, εκγύμνασης σωματικής- πνευματικής, μόνο εντός του σχολείουΔείτε εδώ.


Επιμέλεια Σύνταξη:Τράνακας Απόστολος

ΠΗΓΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Γλυκό δηλητήριο SWEET POISON 

Γλυκό δηλητήριο SWEET POISON

 Ποιά η νέα μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα; 


Οι υποκλοπές και οι 50 αποχρώσεις των reality shows 


Κάνεις όμορφη κηδεία, με μια δεύτερη θητεία 
 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ