ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9/18/22

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στην πορνεία 4.000 Ελληνίδες για 10 ευρώ!

Η  ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. 

Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΔΗΛ. Η ΣΑΡΡΑ, Η ΡΕΒΕΚΚΑ, Η ΘΑΜΑΡ Κ.Α.) ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. 

 ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

… ” Σύ πού εὐλόγησες τόν πιστό σου δοῦλο Ἀβραάμ καί ἔκαμες τή Σάρρα νά τεκνοποιήσει καί κατέστησες τόν Ἀβραάμ πατέρα πλήθους ἐθνῶν· Σύ πού χάρισες στή Ρεβέκκα τόν Ἰσαάκ καί εὐλόγησες τό γόνο της· Σύ πού ἕνωσες μέ γάμο τόν Ἰακώβ μέ τή Ραχήλ καί ἀνέδειξες αὐτόν γενάρχη τῶν δώδεκα Πατριαρχῶν·”…

 
ΣΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ …
 
 
…” Μέ δαχτυλίδι δόθηκε ἡ ἐξουσία στόν Ἰωσήφ στήν Αἴγυπτο· μέ δαχτυλίδι δοξάστηκε ὁ Δανιήλ στή χώρα τῆς Βαβυλώνας· μέ δαχτυλίδι φανερώθηκε ἡ ἀλήθεια τῆς Θάμαρ·”… 

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ, Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΘΑΜΑΡ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

H ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΠΩΣ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΩΤ (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ) ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΩ ΚΑΙ Η ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

  

ΠΗΓΗ https://giadanou.blogspot.com/2022/09/blog-post_9.html?fbclid=IwAR3-Zwr4ZARg1fXjkvEOH-241F0UyLxJeieCDdbC1Ft9QmObKr5u_CkZ7mQ

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Το γάλα κατσαρίδων διαφημίζεται από τους επιστήμονες ως "πάνω από τρεις φορές πιο θρεπτικό" από το αγελαδινό γάλα


ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ

 
 
 
ΚΑΡΜΙΝΙΟ - ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 
 

ΠΦΠΟ: Η κυβέρνηση επιτρέπει τις σφαγές Χαλαλ/Κοσερ κόντρα στο ΣτΕ

 

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ