ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11/14/21

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει και πάλι δημόσια εμφάνισή της – Τι ανακοίνωσε το παλάτι

 

Ακόμη μία φορά μέσα σε λίγο καιρό αναγκάζεται η Βασίλισσα Ελισάβετ να ακυρώσει μια δημόσια εμφάνισή της, με την κατάσταση της υγείας της να προκαλεί ανησυχία, την ώρα που οι φήμες θέλουν τα πράγματα να είναι και χειρότερα από όσο παρουσιάζονται.

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία έχει υποχρεωθεί τον τελευταίο καιρό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της έπειτα από σύσταση των γιατρών, είχε ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, σήμερα Κυριακή στο Λονδίνο. Ακόμη, είχε ανακοινωθεί πως δεν επρόκειτο να παραστεί σε κάποια άλλη εκδήλωση, ωστόσο ακυρώθηκε και αυτή, καθώς σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες πως χρειάστηκε να περάσει μια νύχτα σε νοσοκομείο. Από τότε, ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στην COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, μετά από σχετική εντολή των ιατρών της.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ:Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ