ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3/26/21

Επίσημα στοιχεία υπουργείου :Ριζική η ανατροπή στη σύνθεση του πληθυσμού του Δήμου Αθηναίων. Με σημαντικότατη πλέον μουσουλμανική κοινότητα

 



 Νόμιμοι μετανάστες είναι περίπου το 17% των μονίμων κατοίκων της πρωτεύουσας , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης .
Επίσης εκτιμήσεις φορέων και δημοτικών παρατάξεων , με βάση τα στοιχεία που έχουν από τον αριθμό εγγραφής αλλοδαπών μαθητών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση , αιτήσεων που εκκρεμούν για την παροχή ασύλου κλπ , εκτοξεύουν το ποσοστό αυτό στο 25 %.
Ποσοστό , που ίσως σε καμία από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της ΕΕ δεν συναντάται στον κεντρικό δήμο τους , αλλά μόνους σε περιφερειακούς των πρωτευουσών τους.
Η μεταβολή της πληθυσμιακής σύνθεσης ήταν ραγδαία τα τελευταία πέντε χρόνια.
Όπως προκύπτει και από τον επίσημο πίνακα του αρμόδιου υπουργείου που δημοσιεύουμε παρακάτω ( πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) από τους 664.046 κατοίκους που είναι ο πληθυσμός του δήμου Αθηναίων , οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα ξεπερνούν σήμερα , τους 110.000. Από 74.815 που ήταν στα τέλη του 2014 .
Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία , μόνο το 2020 εγκαταστάθηκαν άλλοι 4.332, φτάνοντας στον αριθμό των 110.267. Οι 4.332 ήταν από τους 35.000 μετανάστες που μετακινήθηκαν από τα νησιά του Αιγαίου προς την ηπειρωτική Ελλάδα ή προς άλλες χώρες , στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης τους.

ΠΗΓΗ:ΘΕΑΝΩ 

 

ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...
ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΑΤΙ Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


 
 


DOCUMENT. ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1843 !!! “ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!


ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ…. 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ 


THE MESSAGE FOR HUMANITY

 

Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)… ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;;

Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


 

 

ΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


 
Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

 E.Σ.Υ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΤΗΛ. +447801476041

email: esylondinou@gmail.com- keltesnews@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ