ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7/14/23

Κάθε καλοκαίρι στην επιτολή του Σειρίου το ύδωρ της θάλασσας γίνεται υφάλμυρο και πόσιμο…!


Την ώρα που το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη το ύδωρ της θάλασσας γίνεται υφάλμυρο και πόσιμο για μερικά λεπτά της ώρας. 

 

Το Ιουλιανό ημερολόγιο τηρούταν από το 46 π.χ. και ήταν εφεύρεση του Ιούλιου Καίσαρα χωρίς ποτέ να εξηγήσει με ποιον τρόπο προκύπτει το συγκεκριμένο ημερολόγιο σχετικά με τον πραγματικό χρόνο που βιώνουμε. Αντικαταστάθηκε από το Γρηγοριανό ημερολόγιο το οποίο είναι το ημερολόγιο που χρησιμοποιείται σήμερα στον δυτικό κόσμο και έχει επικρατήσει ευρύτερα παγκοσμίως. Είναι μια εφεύρεση της καθολικής εκκλησίας η οποία θεσπίστηκε από τον πάπα Γρηγόριο ιγ΄, από τον οποίο πήρε το όνομα του, στις 24 Φεβρουαρίου του 1582.

 

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε τον ρόλο της εκκλησίας στα παγκόσμια δρώμενα τα οποία τελικά «επιβάλλονται» σε ολόκληρο τον πλανήτη χωρίς καμία απόδειξη, οδηγώντας τους ανθρώπους στην λήθη σχετικά με το έτος, τους μήνες, τις μέρες και ουσιαστικά τον πραγματικό χρόνο.

 

Έτσι μας επέβαλαν ότι το έτος αποτελείται από 12 μήνες με 7 μήνες να έχουν 31 μέρες 4 μήνες να έχουν 30 και ο ... Κουτσοφλέβαρος που έχει 28 ημέρες και στα δίσεκτα έτη 29, στο σύνολο τους 365 ημέρες εκτός από τα δίσεκτα έτη. Και φυσικά όλοι μπορούμε να αναρωτηθούμε.

Γιατί κάθε 4 τέσσερα χρόνια επέβαλαν έτος δίσεκτο και φαντάζει ο χρόνος και ο δημιουργικός μας βίος ως ένα γρανάζι χαλασμένο, με ατέλεια, που πηδάει δόντι στο γρανάζι και χρειάζεται διόρθωση στην πορεία του ώστε να προσθέτουν μια ημέρα για να διορθώσουν την πορεία του χρόνου και του χώρου μας;  

 

Πότε είναι η αληθινή πρωτοχρονιά;

 

Οι μέρες του ενός έτους είναι πραγματικά 365;

 

Το 1 ένα έτος απαρτίζεται από 12 μήνες;

 

Γιατί μήνα παρά μήνα έχουμε 30 ή 31 ημέρες;

 



ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

 

ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

 

ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΗΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 13 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

 

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 360 ΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ: 360Ο.

 

ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

 

12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ 27 ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΟΠΟΥ 27 ΗΜΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) 

 

27 Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 324 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ

 

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 324 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 360 - 324 = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ

 

Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 36, ΠΟΥ ΤΟ 36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 13ο ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 36 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ.

 

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 13ο ΜΗΝΑ.

 

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. 

 

ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΥΔΩΡ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ.

 

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

 

ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: https://www.aitherikigrafi.gr/kleftes-toy-xronoy
 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ