ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/18/22

ΕΒΡΟΣ. Φυλάκιο-διαμαρτυρία: “Όχι νέες δομές” – Έσπασαν το μπλόκο των ΜΑΤ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2021 ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ;;; ΕΒΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 29 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. //////// ΕΒΡΟΣ. ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ 33,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ 27.917€ ΓΙΑ… “10 ΜΗΝΕΣ” !!!

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ , ( Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ Η ΡΟΥΘ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣΝΑΙ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ … “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…” ) , ΟΤΙ “μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 800€ / ΣΤΡΕΜΜΑ …

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ !!!

…………………………………………………..

Ο Έβρος με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας βροντοφώναξε: “Όχι νέες δομές στον Έβρο” και “Ελλάς-Ελλάς ή ταν ή επί τας”.

Αρκούσε ένα απλό κάλεσμα χθες, χωρίς καμιά οργάνωση και η ψυχή και το πάθος των πολιτών από ολόκληρο το νομό και άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να συγκεντρωθούν σήμερα περίπου 1.000 στην πλατεία του Φυλακίου αρχικά και έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στη συνέχεια για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην κυβερνητική προσπάθεια για δημιουργία ουσιαστικά μας νέας δομής δίπλα στην ήδη υπάρχουσα και κατασκευή νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Μια διμοιρία των ΜΑΤ είχε παραταχθεί κάθετα στον δρόμο, πίσω από μια κλούβα που επίσης είχε τοποθετηθεί μπροστά στα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, προκειμένου να σταματήσουν τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους.

Ο κόσμος όμως που ήταν περίπου 1.000 άτομα, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδιά, ηλικιωμένοι, παππούδες και γιαγιάδες ανάμεσα τους, ήταν αποφασισμένος να φτάσει ως το σημείο που ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής νέας δομής λαθρομεταναστών και στην είσοδο της υπάρχουσας δομής φιλοξενίας. Γι’ αυτό και πήρε… παραμάζωμα τους αστυνομικούς, που με τις ασπίδες προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Επικράτησε μάλιστα ένταση, ακολούθησαν αψιμαχίες και κάποιοι αστυνομικοί βρέθηκαν στα χωράφια. Όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν, αφού στο μεταξύ οι άνδρες των ΜΑΤ υποχώρησαν και άφησαν τον κόσμο να περάσει ιαι να εκδηλώσει την δίκαιη αγανάκτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

 
 


ΠΗΓΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ, ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΜΑΡΑΚΕΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΜΑΡΟΚΟ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

 

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ