ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/29/23

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΞΑΝΑ" Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Και η Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα στα 50 κόμματα που θα κατέβουν στις εκλογές.

Την Τρίτη 25/4/2023 στις 21:00 μ.μ. ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την Προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών στις συχνότητες του  Έλευσις TV - ELEFSIS TV  στο YouTube  σε ζωντανή μετάδοση.

Καυτηρίασε σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας με τον δικό του μοναδικό τρόπο και την αποδεικτική διεργασία που χρησιμοποιεί πάντα. Σε αντιδιαστολή με τα πολιτικά κόμματα  και τις πολιτικές μαριονέτες που τα απαρτίζουν, παρουσίασε την Ελλήνων Συνέλευσις ως την μοναδική στρατηγική κίνηση και λύση που έχουν οι Έλληνες Πολίτες για τον ολοκληρωτικό και οριστικό απεγκλωβισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων από την μέγγενη ενός παγκόσμιου διευθυντηρίου ώστε να πάρει η Ελλάς και οι Έλληνες την θέση που αρμόζει στο παγκόσμιο στερέωμα, ως η Χώρα πρότυπο.

Ο Πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας αναφέρθηκε επί παντός επιστητού στην δίωρη συνέντευξη του όσον αυτό ήταν χρονικά εφικτό.

Κατέδειξε την παρανομία, την σήψη και την διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Την νοθεία που υφίστανται όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα  με την σκοταδιστική καταμέτρηση των ψήφων, από μια εβραϊκών συμφερόντων ιδιωτική εταιρεία, την Singular Logik.

Ανέδειξε τον αμύθητο πλούτο  πολλών τρισεκατομμυρίων των Ελλήνων στα  Παγκόσμια Ταμεία, αλλά και τον ετήσιο απολογισμό της Ελλάδος που ξεπερνά το 1 τρις. και πρέπει οι Έλληνες να ερευνήσουν.

Κατέδειξε την δουλική συμπεριφορά των πολιτικών ανδρείκελων που «διοικούν» στις προσταγές της Ε.Ε που είναι μια εμπορική κοινοπραξία, ότι μια καθαρή Ελληνική κυβέρνηση  θα ελέγξει σε βάθος και θα απαιτήσει οικονομική εκκαθάριση πάρα πολλών ετών για τον τεράστιο πλούτο που έχει καταβάλει η Ελλάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κατέδειξε τις παράνομες Κυβερνήσεις μαζί με όλο το Κοινοβούλιο που και πάλι πρώτος από όλους αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχουν συσταθεί σε Σώμα της Βουλής. Κάλεσε όλους τους Νομικούς, τους Συνταγματολόγους, τους Ακαδημαϊκούς, κάθε θεσμικό παράγοντα να βρούνε ένα ΦΕΚ που να έχει γίνει Νόμος η Βουλή ώστε να νομιμοποιείται να βγάλει νόμους για τους Έλληνες πολίτες. 

Δεν υπήρξε ποτέ  νόμιμη Κυβέρνηση. Αυτό το γεγονός  απαντά καθολικά στο ερώτημα των δημοσιογράφων: Πως θα μπορέσει η Ελλήνων Συνέλευσις να κάνει πραγματικότητα τις προγραμματικές τις εξαγγελίες, ακόμη και με τον αποδεδειγμένο πλούτο που έχει και είναι κατατεθειμένος στον ‘Αρειο Πάγο, όταν έχουν παραδώσει αμετάκλητα και άνευ όρων  τα Κυριαρχικά Δίκαια και Δικαιώματα του Έθνους των Ελλήνων.

Ό,τι έχει υπογραφεί, ό,τι έχει συμφωνηθεί, όποια Σύμβαση εγχώρια ή Διεθνής πού βάλλει κατά της Χώρας από παράνομες κυβερνήσεις χωρίς να έχουν συσταθεί σε σώμα με ΦΕΚ, με την διακυβέρνηση του Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις την επόμενη μέρα ακυρώνονται όλα.  Ούτε η Μακεδονία έχει παραδοθεί, ούτε η Ελλάς έχει ξεπουληθεί, ούτε ένα μέτρο γης δεν έχει παραχωρηθεί.

Το μέγιστο στοίχημα για την τεράστια μεταρρύθμιση είναι οι Έλληνες Πολίτες. Πρέπει να μετέχουν οι ίδιοι επί κρίσεως και αρχής. Να μην δώσουν ποτέ ξανά την εξουσιοδότηση τους, την ψήφο τους, το δικαίωμα σε όλους όσους τους έκλεψαν, τους βίασαν ηθικά και τους αφανίζουν συστηματικά. Κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα  να μην απέχει από την εκλογική διαδικασία που ορίζει την ζωή και το μέλλον, το δικό τους και των παιδιών τους

Ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις  κ. Αρτέμης Σώρρας καλεί όλους τους Έλληνες απανταχού του πλανήτη αλλά και όλους τους πολίτες στην Ελλάδα να συμμετέχουν ενεργά με την προσωπικότητα τους εξουσιοδοτώντας αυτή την φορά με την ψήφο τους, τους ίδιους τους  εαυτούς τους, που είναι η Ε.ΣΥ.  Ελλήνων Συνέλευσις.

ΠΗΓΗ

 

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Έρχεται η πιο επικίνδυνη διεθνής συνθήκη που προτάθηκε ποτέ...

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον νόμο 4958/2022 νομιμοποιήσε την αιμομιξία!

Η πλήρης ξεφτίλα σε όλο της το «μεγαλείο»...

Real Estate: "Βζιιιν" από την... "οικονομική επιτυχία"!

 

Singularlogic: ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Η μεγάλη απάτη με την δήθεν ''ψήφο στους Απόδημους'' 
 

Ασύλληπτη δήλωση Βελόπουλου : Η μοναδική λύση στις επόμενες εκλογές είναι να καταψηφιστούν όλοι και να ψηφιστεί η Ν.Δ

 

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ