ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1/1/23

Η μεγάλη απάτη με την δήθεν ''ψήφο στους Απόδημους''

Εδώ και πολλές δεκαετίες αναρωτιόμαστε πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση αν θα έπρεπε οι Έλληνες του εξωτερικού να παίρνουν μέρος στις εκλογές και κατά πόσο αυτό θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί. 

Εκτός του ότι καμία κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια δεν στήριξε τους Έλληνες του εξωτερικού, δεν έγινε καμία προσπάθεια να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές με το ανάλογο προσωπικό για να μπορέσει να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον όταν καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει και καμία ενέργεια ούτε για τον επαναπατρισμό τους στην μητέρα Ελλάδα.
Τα ήδη υπάρχοντα Προξενεία - Πρεσβείες του εξωτερικού είναι οι πιο υποστελεχωμένες δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο δεν βοηθούν τους πολίτες στις ανάγκες τους αλλά τους αναγκάζουν να περιμένουν 3-4 μήνες στην αναμονή για να εξυπηρετηθούν.
 

Βλέπουμε τα κόμματα να πετάνε το μπαλάκι το ένα στο άλλο και φτάνοντας στο σήμερα βλέπουμε τις προϋποθέσεις που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, να ακυρώνουν στην πράξη για ακόμα μια φορά τη μαζική συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού στις εκλογές.
Το οξύμωρο είναι ότι στο Εξωτερικό βρίσκεται άλλη μια Ελλάδα σε πληθυσμό και οι «κύριοι» κυβερνώντες κάθονται και ασχολούνται για το αν είναι δίκαιο να εκλεγούν 3-4 βουλευτές επικρατείας από 4000 εκλογείς που έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στους εκλογικούς καταλόγους.
Η αβεβαιότητα της όλης διαδικασίας, η έλλειψη ενδιαφέροντος και ο εμπαιγμός από πλευράς των κυβερνήσεων προς τους Έλληνες του εξωτερικού τους έφτασαν στο σημείο να απαξιώνουν τελείως την εκλογική διαδικασία από την στιγμή που και να θέλουν να ψηφίσουν, τους βάζουν συνέχεια εμπόδια

 

Κάποιος μας κάνει πλάκα;
 

Ποια είναι αυτή η ενημέρωση των Ελλήνων του εξωτερικού που κοστίζει 3.000.000 ευρώ;

Μήπως ψάχνουν να βρουν συνέχεια προβλήματα χωρίς μια ουσιαστική λύση γιατί κάτι φοβούνται;


Αν οι Έλληνες του εξωτερικού και όχι μόνο γνώριζαν ότι έχουν τεράστιο πλούτο σε παγκόσμιους τραπεζικούς λογαριασμούς, αν γνώριζαν ότι ως Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς έχουν τον ίδιο γενετικό κώδικα με τους τεράστιους προγόνους μας σε αυτό το γεωγραφικό διαμέρισμα που λέγεται Ελλάς, θα αντιλαμβάνονταν ότι είναι εξ’ αδιαίρετου οι νόμιμοι κληρονόμοι αυτού του τεράστιου πλούτου όλων των επιπέδων και ότι έχουν την υποχρέωση να μετέχουν σε οτιδήποτε αφορά την παρτίδα τους. Δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση να διοικείται η Ελλάδα από αλλογενείς που καταπατούν κάθε Δίκαιο και Δικαίωμα των Ελλήνων και ξεπουλούν τα πάντα.


Όλοι λοιπόν περιμένουν την Ελλήνων Πολιτεία. Για να κάνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του εξωτερικού. Όπου το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες και τοπικές υπηρεσίες της χώρας μας οι οποίες θα στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια από κεφάλαια που θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι θα έχουν καθήκον να ενημερώνουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας. Επίσης, θα είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ. Όλα θα είναι δομημένα προς όφελος των Ελλήνων πολιτών του εξωτερικού και δεν θα νιώθουν ποτέ αποκομμένοι από την πατρίδα τους.

Αν θες κι εσύ ως Έλληνας του εξωτερικού να έχεις την ευκαιρία και την δυνατότητα να είσαι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα Δίκαια και Δικαιώματα σου και να αποφασίζεις για τη ζωή και το μέλλον σου πάτα εδώ.

Δες εδώ την δομή της Ελλήνων πολιτείας

Επιμέλεια Σύνταξη:Τράνακας Απόστολος
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 Άκρως προσβλητική προς τους Έλληνες του Εξωτερικού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου ...!

 

Ε.Ε.-Απαράδεκτη συμφωνία για κρίση χωρίς προηγούμενο..!

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...Έγκλημα πολέμου! 


Ασύλληπτη δήλωση Βελόπουλου : Η μοναδική λύση στις επόμενες εκλογές είναι να καταψηφιστούν όλοι και να ψηφιστεί η Ν.Δ

 

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ