ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/25/22

Ο ''Μάγος'' με τα Δώρα έχει έρθει χρόνια τώρα...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΣΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΚΡΕΜΑΣΕΙ".

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ  ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Μ.Μ.Ε..

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ.

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ 2012 ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ *ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016.

* ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ...

 
 
ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ
 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ