ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7/7/22

TURKAEGEAN:ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

Οι φραστικές επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας ενάντια στα δίκαια της Ελλάδος έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, με διαδοχικά αλυτρωτικά παραληρήματα από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τους αξιωματούχους της κυβέρνησής του, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παραποιώντας τις θέσεις της Ελλάδος και την ιστορική πραγματικότητα.

Η Εξωτερική Πολιτική της χώρας μας πάντα ελλιπής από την ίδρυση ακόμη του Ελληνικού κράτους, με τους υποτιθέμενούς συμμάχους να αποφασίζουν για το συμφέρον των Ελλήνων και ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με την προδοτική παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας μας αμετάκλητα και άνευ όρων από τους κυβερνώντες.


Εκκρεμούν στρατηγικές κινήσεις ζωτικής σημασίας όπως η ανακήρυξη των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια όπου είμαστε η μοναδική χώρα στο κόσμο που δεν το έχει κάνει. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την επικράτηση του δικαίου. Είδαμε τον κ. Τσίπρα, που φρόντισε εκτός των άλλων να παραχωρήσει την ταυτότητα της Μακεδονίας, να λέει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, τον Κώστα Ζουράρι από την θέση του Υπουργού να λέει ότι και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει και άλλον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να επισημαίνει ότι το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Σωρεία γελοιοτήτων από ανθρώπους που είναι ντροπή να βρίσκονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να διοικούν τον ιερό μας τόπο.

Από την άλλη, οι δαπάνες για τον εξοπλισμό του Στρατού μας περικόπτονται από κάθε κυβέρνηση, προσκαλώντας ουσιαστικά την Τουρκία να παραβιάζει συνεχώς τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της πατρίδας μας και να διεκδικεί εδάφη που ανήκουν από αρχής κόσμου στον Ελληνισμό όπως άλλωστε και η Ελληνική γη της Ιωνίας που τους φιλοξενεί.

Η προδοτική απραξία των κυβερνόντων και η υπακοή τους σε ξένα συμφέροντα έδωσαν το δικαίωμα στην Τουρκία να αιτηθεί με θράσος στις 16/07/21 την κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΑΙΟ – ΤURKAEGEAN και ερχόμαστε έναν χρόνο αργότερα να ακούμε την κυβέρνηση δια στόματος Άδωνη Γεωργιάδη να ζητάει συγγνώμη!

 
Το εν λόγω αίτημα εγκρίθηκε από την Ε.Ε. τον Δεκέμβριο του ’21, για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες είμαστε μόνοι μας και δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε ξένες δυνάμεις. Η στάση των Εταίρων είναι ξεκάθαρα απέναντι στα δίκαια των Ελλήνων. Καμία υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος, που απειλείται ανοιχτά από την Τουρκία αφού αμφισβητεί τα σύνορά μας που είναι και σύνορα της Ευρώπης. Και ενώ η Κύπρος μετά την εισβολή βρίσκεται υπό στρατιωτική κατοχή και παραμένει διχοτομημένη εδώ και δεκαετίες, δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στην Τουρκία από την Ε.Ε. όπως τώρα στην Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία, η οποία σημειωτέων δεν είναι καν μέλος της κοινοπραξίας εν αντιθέσει με την Κύπρο.

Συνελληνίδες και Συνέλληνες είναι ανάγκη το Έθνος των Ελλήνων να πάρει το κράτος στα χέρια του για να βάλει τα πάντα στην ορθή τους θέση. Οι αποφάσεις σήμερα παίρνονται από αλλογενείς ανθέλληνες πολιτικούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων κέντρων εξουσίας και ποτέ αυτά της πατρίδας μας.

Όσο αδρανούμε θα χάνουμε. Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να είναι των Ελλήνων.

Πρέπει άπαντες να συστρατευτείτε με την Ελλήνων Συνέλευσις που δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει το Έθνος μας. 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

 

ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...! 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ