ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7/6/22

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Ε.ΣΥ.

 



ΠOΘΕΝ ΕΣΧΕΣ:ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ 


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  


Οι φετινές δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών, που δημοσιοποιήθηκαν από τη Βουλή, χωρίς να προκύπτουν ιδιαίτερες μεταβολές, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, μας προκαλεί το λιγότερο αηδία. Σε μία εποχή που οι Έλληνες πολίτες αιμορραγούν, για να επιβιώσουν σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον, όπως αυτό έχει σταδιακά δομηθεί, από το πολιτικό κατεστημένο, με την ακρίβεια των προϊόντων βασικής ανάγκης να έχουν φτάσει στα ύψη, και με τραγικά χαμηλά ημερομίσθια, για όσους ακόμη βεβαίως, έχουν ή βρίσκουν «εργασία», όταν σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της  Eurostat

τον Απρίλιο του 2022 το ποσοστό της ανεργίας στην χώρα μας ήταν στο 12,7%, από 12,2% τον Μάριο του 2022, και με μία αλματώδη αύξηση 10 μονάδων στην ανεργία των νέων, αγγίζοντας το 36,8% από 26% τον Μάρτιο του 2022. Μιλάμε γιά τη πιό παραγωγική ηλιακή ομάδα ενός Κράτους. Θυμόμαστε όλοι βεβαίως τον Κυρ. Μητσοτάκη να παροτρύνει τους νέους να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, για να εργαστούν σε άλλες χώρες, πράγμα ανήκουστο για πρωθυπουργό χώρας. Αντί να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραμείνει ο πιό ενεργός ιστός της πατρίδας η ραχοκοκαλιά της οικονομίας, το μέλλον της χώρας μας, τους συμβουλεύει ότι η φυγή είναι η καλύτερη επιλογή τους.

Με ένα Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣΤΕ ) που ντροπιάζει πραγματικά την ίδια την Δικαιοσύνη, καταδικάζοντας σε αργό θάνατο τους συνταξιούχους, που δίκαια αγωνίζονται εδώ και χρόνια να τους επιστραφούν τα αναδρομικά από τις περικοπές των κύριων συντάξεων, τις περικοπές στην επικουρική, καθώς και για τα δώρα των κύριων και επικουρικών συντάξεων , που στην τελική τα έχουν ήδη πληρώσει, με αίμα, ιδρώτα και κόπων μιας ολόκληρης ζωής.

Πάραυτα αποφάνθηκε το συμβούλιο της Επικρατείας ότι, θα δικαιωθούν μόνον όσοι από τους συνταξιούχους έχουν καταθέσει αγωγές έως τις 31/7/2020 , την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη, κ. Πέτσας κατηύθυνε δολίως τους συνταξιούχους στις 15/7/2020, λίγες μέρες πριν τελειώσει η προθεσμία του δικαιώματος της κατάθεσης των αγωγών, με δημόσια δήλωση του κάνοντας έκκληση στους συνταξιούχους, να έχουν λίγη υπομονή, και να μην προσφύγουν σε ένδικα μέσα, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουν. Είναι μακρύς ο κατάλογος των εγκληματικών πράξεων των πολιτικών κομμάτων διαχρονικά για να τα αποτυπώσουμε όλα τώρα, διότι είναι σε όλους τους τομείς του βίου των Ελλήνων εδώ και πολλές δεκαετίες, που πλέον ο βίος τους είναι αβίωτος. Αυτά που αναφέραμε, βεβαίως δεν ισχύουν για τα πολιτικά παιδιά και τους παρατρεχάμενους, γι΄αυτούς la vie est belle (Η ζωή είναι ωραία )που λένε και οι Γάλλοι


Ας δούμε τις δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλαν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχοι, όπως αυτές δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 23/06/2022 .

Το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές σε σχέση με το προηγούμενο έτος είναι η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ σε αυτή της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι ξεχωρίζει η εκποίηση των μετοχών της στην εταιρεία ZEUS + DIONE.

Για το 2020 ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε συνολικά εισοδήματα 77.603,54 ευρώ εκ των οποίων τα 5.800 από ακίνητα και τα 1.837 ευρώ από αγροτικές δραστηριότητες. Παράλληλα η σύζυγός του δήλωσε εισοδήματα ύψους 39.245,69 εκ. των οποίων τα 30.000 ευρώ από ακίνητα. Ο πρωθυπουργός δήλωσε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της BNP τα οποία αποτιμήθηκαν το 2020 σε περίπου 23.000 ευρώ και είχαν αποκτηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Στη δήλωση της συζύγου του καταγράφονται τρεις θυρίδες στην ALPHA BANK.

Όσον αφορά στις καταθέσεις ο πρωθυπουργός δήλωσε καταθέσεις ύψους 8.500 ευρώ και 111,21 δολαρίων σε ελληνικά τραπεζικά καταστήματα. Η σύζυγός του δήλωσε 177.712,91 δολάρια Η.Π.Α σε ελληνικές και γαλλική τράπεζα και 348.967 ευρώ σε ελβετική και ελληνική τράπεζα. Μηδενικοί χωρίς καμία συναλλαγή παρέμειναν για το 2020 οι δύο λογαριασμοί στην Ελλάδα σε ελβετικό φράγκο.

Η εκποίηση ενός ισογείου διαμερίσματος 328 τετραγωνικών μέτρων στη Σούδα Χανίων είναι η μόνη μεταβολή στην ακίνητη περιουσία του Πρωθυπουργού.

Κατά τα λοιπά η ακίνητη περιουσία του ζεύγους Μητσοτάκη έμεινε ίδια με καταγραφές καλλιεργειών σε Χανιά και Κυκλάδες, διαμερίσματα στη Σούδα, μια μονοκατοικία στη Γλυφάδα, μία στην Τήνο, ένα διαμέρισμα στην Αθήνα ενώ η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει και μονοκατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πώληση ενός επιβατικού Ι.Χ από την κα Γκραμπόφσκι είναι η μοναδική μεταβολή στα οχήματα του πρωθυπουργικού ζεύγους, διατηρώντας κατά τα άλλα τρία Ι.Χ αλλά και ένα φορτηγό στο όνομα του κ. Μητσοτάκη 2.600 κυβικών.

Όσον αφορά στις συμμετοχές σε επιχειρήσεις ο πρωθυπουργός δήλωσε το μερίδιό του στον Κήρυκα Χανίων, το οποίο προήλθε από κληρονομιά. Για το 2020 η κα Γκραμπόφσκι δήλωσε ότι απέκτησε ποσοστό 83,3 % στην ΙΚΕ MGPG αξίας αγοράς 25.000 ευρώ ενώ εκποίησε τη συμμετοχή της στην εταιρεία ZEUS + DIONE.

Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται «ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 649.984,80€ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ - ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 29.994,30€». Παράλληλα διατήρησε τη συμμετοχή της ως ομόρρυθμος εταίρος στην Μ. ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.

Τέλος στο πεδίο των δανείων ο Πρωθυπουργός δήλωσε δύο δάνεια και μια πιστωτική κάρτα με συνολικό οφειλόμενο υπόλοιπο 405.892,96 ευρώ. Σημειώνεται ότι το 2020 ο κ. Μητσοτάκης εξόφλησε δάνειο που είχε λάβει το 2009 αρχικού ύψους 150.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η κα Γκραμπόφσκι δήλωσε δύο δάνεια και μία πιστωτική κάρτα με συνολικά οφειλόμενο υπόλοιπο 890.035,93 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισοδήματα του κ. Μητσοτάκη στην προηγούμενη δήλωση πόθεν έσχες, ανέρχονταν σε 82.017 ευρώ και προέρχονταν κυρίως από την βουλευτική αποζημίωση και δευτερευόντως από εκμετάλλευση ακινήτων. Τα εισοδήματα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι ανέρχονταν σε 36.671 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 28.000 από ακίνητα. 

Αρκετοί βουλευτές, ευρωβουλευτές και Υπουργοί αποδεικνύεται ότι είναι «γερά πορτοφόλια», με το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό να διαθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, που μαζί με τη σύζυγο του έχει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε 15 τραπεζικούς λογαριασμούς! Σημειώνεται ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι καταθέσεις αυτές είναι εισοδήματα από προηγούμενα έτη. Στο πόθεν έσχες του κ. Βαγιωνά υπάρχουν 18 καταγραφές ακινήτων, ενώ τα συνολικά εισοδήματα του ιδίου είναι περίπου 96 χιλιάδες ευρώ και της συζύγου του ξεπερνούν τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, έχει περίπου 1,4 εκατ. ευρώ σε ελληνικές και ξένες τράπεζες. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μαζί με το σύζυγό της δηλώνει 236.634 συνολικό ετήσιο εισόδημα. Επίσης διαθέτουν μετοχές αξίας 596.856 ευρώ. Στην ιδιοκτησία τους βρίσκονται και 11 ακίνητα.

 Πάνω από 1,1 εκατομμύριο ευρώ εισοδήματα δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος είναι κάτοχος χρεογράφων αξίας περίπου 1,4 εκατομμυρίων ευρώ.

 Αγγίζουν το 1 εκατ. οι οικογενειακές καταθέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου

Στους εύπορους της Βουλής ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου με περίπου 1 εκατ. ευρώ στην τράπεζα, όπως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος με περίπου 400.000 ευρώ.

Υψηλές τραπεζικές καταθέσεις αλλά και μεγάλο αριθμό ακινήτων έχει για ακόμα μια χρονιά η δήλωση περιουσιακής κατάστασης της βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Γεωργίας Μαρτίνου. Η ίδια έχει συνολικά εισοδήματα περίπου 430 χιλιάδων ευρώ, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία της πηγής των εισοδημάτων αυτών προέρχεται από ακίνητα και ανέρχεται στο ποσό των 390 χιλιάδων ευρώ. Στο πόθεν έσχες της κυρίας Μαρτίνου υπάρχουν 114 καταγραφές ακινήτων. Δηλώνονται ακόμη καταθέσεις σε εφτά 7 τραπεζικούς λογαριασμούς όπου τα συνολικά ποσά που καταγράφονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης ανέρχονται σε περίπου χιλιάδων ευρώ.

είναι η οικογενειακή περιουσία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη σε ότι αφορά την κατοχή διαφόρων ειδών χρεογράφων. Ειδικότερα ο κ. Γεραπετρίτης μαζί με τη σύζυγό του είναι κάτοχοι χρεογράφων συνολικής αξίας (αποτίμηση) περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ (αποκτημένα από προηγούμενη χρήση). Τα συνολικά εισοδήματα του κ. Γεραπετρίτη μαζί με της συζυγου του ξεπερνούν τα 70 χιλιάδες ευρώ. Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κ. Γεραπετρίτη υπάρχουν 32 καταγραφές τραπεζικών λογαριασμών σε ευρώ, δολάρια, γεν και βρετανικές λίρες. Μόνο οι καταθέσεις σε ευρώ ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια. Σε δολάρια ΗΠΑ οι καταθέσεις ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο, ενώ πάνω από 100 χιλιάδες είναι οι καταθέσεις σε βρετανικές λίρες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος συνολικά εισοδήματα περίπου 400 χιλιάδων ευρώ (χρήση 2019) για τη χρήση του 2020 δηλώνει περίπου 77 χιλιάδες ευρώ ενώ είναι χρεογράφων αξίας που ξεπερνούν τις 530 χιλιάδες ευρώ (κάποιες καταγράφονται σε αξία δολαρίων) μαζί με τη σύζυγό του και περίπου 300 χιλιάδες ευρώ και πάνω από 120 χιλιάδες δολάρια σε καταθέσεις.

Ας δούμε για  τα  Αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα

Μόνο από επιχειρηματική δραστηριότητα τα εισοδήματα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ανέρχονται σε 524.498,23 ευρώ, τα συνολικά του εισοδήματα του κ. Δένδια μαζί με τη σύζυγό του είναι περίπου 570 χιλιάδες ευρώ. Ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο σε μετοχές και άλλα χρεόγραφα, ενώ στο πόθεν έσχες τους γίνονται επίσης 45 καταγραφές ακινήτων. Τα συνολικά εισοδήματα που δηλώθηκαν είναι περίπου 85.000 ευρώ.

Στους πλούσιους της Βουλής συγκαταλέγεται σταθερά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με τη σύζυγό του δηλώνουν εισόδημα που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ. Η οικογένεια Τσακαλώτου κατέχει αμοιβαία κεφάλαια, ομόλογα, μετοχές κλπ χρεόγραφα αξίας περίπου 360 χιλιάδων σε ευρώ και 140 περίπου χιλιάδων σε βρετανικές λίρες. Κάτοχος μετοχών αξίας περίπου 220 χιλιάδων ευρώ είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος έχει συνολικό εισόδημα λίγο πάνω από 80.000 ευρώ.

Και τώρα οι... φτωχοί συγγενείς

 Τα «φτωχαδάκια» δηλώνουν . Η Αλέκα Παπαρήγα έχει μόλις 83 ευρώ στην τράπεζα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας  701 ευρώ.

 Η Ραλλία Χρηστίδου του ΣΥΡΙΖΑ φέτος έχει εισόδημα που αγγίζει τα 35.000 ευρώ και δηλώνει καταθέσεις περίπου 15.000 ευρώ, ενώ πέρσι οι καταθέσεις της δεν ξεπερνούσαν τα 550 ευρώ και το εισόδημά της άγγιζε τις 20000 ευρώ. Είναι κάτοχος ενός ακινήτου.

 Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει εισόδημα περίπου 33.0000, ενώ οι καταθέσεις της ανέρχονται σε περίπου 2.000 ευρώ.

 Η βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη δηλώνει εισόδημα περίπου 39 χιλιάδες ευρώ και 4.000 περίπου ευρώ καταθέσεις, ενώ δεν είναι κάτοχος κάποιου περιουσιακού στοιχείου.

15 ευρώ δηλώνει ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.   (Θα τα έχει φαίνεται ραμμένα κάτω από το στρώμα )

Ας δούμε τώρα αυτούς που επενδύουν...

 Οι βουλευτές που επέλεξαν να επενδύσουν σε ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές, όπως ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, που από κληρονομιά ή γονική παροχή έχει μετοχές αξίας 1,2 εκατ. ευρώ. 

Σε περίπου 500.000 ευρώ και λίρες Αγγλίας ανέρχεται το χαρτοφυλάκιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Πρώτος στο Real Estate o Παπαδημούλης

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναδεικνύεται σε πρωταθλητή του real estate, καθως εμφανίζεται σε 36 ακίνητα. Μάλιστα προχώρησε σε τρεις αγοραπωλησίες διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχει δηλώσει ότι νοικιάζει σε ΜΚΟ για τη διαμονή προσφύγων. Ο κ. Παπαδημούλης είναι επίσης από τους «πρωταθλητές» της αποταμίευσης και των επενδύσεων. Οι οικογενειακές του τραπεζικές καταθέσεις αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ και το χαρτοφυλάκιο του σε μετοχές και αμοιβαία τις 250.000 ευρώ. 

Στην ίδια κατηγορία, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εμφανίζεται να έχει 122 ακίνητα, ωστόσο διευκρινίζει πως αφορούν διαφορετικά δωμάτια σε ίδιο κτίριο γραφείων και γι' αυτό χάνει την πρώτη θέση στο βάθρο.

Και η ατέλειωτη λίστα με τα χρέη των υπουργών Μητσοτάκη              

 Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεών: Άδωνις Γεωργιάδης  Δάνεια: 557.000 ευρώ  

Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για θέματα ιδιωτικών επενδύσεών: Νίκος Παπαθανάσης
Χρέη: 464.000 ευρώ   Σύζυγος: 69.000

Υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων: Κωστής Χατζηδάκης
Χρέη: 118.011,68

Υφυπουργός αρμόδιος για τις δημόσιες επενδύσεις και το εταιρικό σύμφωνο για το πλαίσιο ανάπτυξης: Γιάννης Τσακίρης
Χρέη: 761.000 ευρώ   Σύζυγος: 152.000 ευρώ
πουργός Εξωτερικών: Νίκος Δένδιας Χρέη: 48.000 ευρώ

Υφυπουργός αρμόδιος για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία: Απόστολος Βεσυρόπουλος
Χρέη: 46.000 ευρώ
Σύζυγος: 45.000 ευρώ

Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  Χρέη: 244.000 ευρώ

Υφυπουργός αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια: Κώστας Φραγκογιάννης
Χρέη: 7.000 ευρώ

Υφυπουργός αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό: Ανδρέας Κατσανιώτης
Χρέη: 8.000 ευρώ

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Χρέη: 20.000  Σύζυγος: 20.000

Υφυπουργός Άμυνας: Νίκος Χαρδαλίας Χρέη: 408.000

Υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων: Νίκη Κεραμέως   Χρέη: 66.576

Υπουργός Υγείας: Θάνος Πλεύρης    Χρέη: 137.352,96

Υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας: Κώστας Σκρέκας  Χρέη: 36.788

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος: Νίκος Ταγάρας       Χρέη: 73.847,85

Υπουργός προστασίας του πολίτη: Παναγιώτης Θεοδωρικάκος Υπουργός προστασίας του πολίτη:   Χρέη: 173.996

Υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης
Χρέη: 1.234.271

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα κλάδου πλοίων: Κώστας Κατσαφάδος
Χρέη: 152.921

Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων: Γιώργος Γεωργαντάς
Χρέη: 52.028,72

Υπουργός τουρισμού: Βασίλης Κικίλας
Χρέη 190.552

Υφυπουργός αρμόδια για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και ειδικών μορφών τουρισμού: ΣοφίαΖαχαράκη
Χρέη: 0

Υπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας: Χρήστος Στυλιανίδης
Χρέη: 1.535.751

Υπουργός επικρατείας: Άκης Σκέρτσος Χρέη: 59.938

Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές: Χρήστος Τριαντόπουλος
Χρέη: 20.202

Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος: Γιάννης Οικονόμου
Χρέη: 220.124

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα σύγχρονου Πολιτισμού: Νικόλας Γιατρομανωλάκης
Χρέη: 44.118,66

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού: Λεύτερης Αυγενάκης
Χρέη: 654.007,69

Υπουργός Δικαιοσύνης: Κώστας Τσιάρας
Χρέη: 730.247,43

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα διεθνούς συνεργασίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Γιώργος Κώτσηρας
Χρέη: 2.441,8

Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης: Στέλιος Πέτσας
Χρέη: 309.344,95

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης: Σταύρος Καλαφάτης
Χρέη: 43.938,95

Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου: Παναγιώτης Μηταράκης
Χρέη: 1.037.238,38

Υφυπουργός αρμόδια για την ένταξη: Σοφία Βούλτεψη
Χρέη: 10.931,48

Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης: Κυριάκος Πιερρακάκης
Χρέη: 151.314,9

Υπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών: Μιχάλης Παπαδόπουλος  Χρέη: 743.489,3

Υφυπουργός αρμόδιος για τις υποδομες: Γιώργος Καραγιάννης
Χρέη: 162.269,04

Πρώην Υπουργός Γεωργίας: Σπύρος Λιβανός
Χρέη: 739.132,53   
συνολικά χρέη 11,4 εκατομμυρίων ευρώ

Στα 73.466 ευρώ καταγράφεται το εισόδημα του γ.γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Η σύζυγός του 18.176 ευρώ και μόλις 2,50 ευρώ από τόκους και μερίσματα. Ο Δ. Κουτσούμπας δεν διαθέτει μετοχές, ομόλογα, ούτε θυρίδες σε τράπεζες. Οι καταθέσεις του στην Εθνική Τράπεζα είναι 4.024 ευρώ, ενώ η σύζυγός του έχει στη Eurobank έχει 4.099 ευρώ και στην Εθνική Τράπεζα 6.304 ευρώ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η σύζυγός του διαθέτουν 2 ακίνητα, ένα σε Βοιωτία και ένα στη Φθιώτιδα κι ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ο Κυριάκος Βελόπουλος Καταθέσεις της τάξης των 520.000 ευρώ για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και την σύζυγό του. Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος αυτών 434.000 ευρώ είναι στην γερμανική τράπεζα Ντόιτσε Μπανκ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει εισόδημα 39.500 ευρώ και η σύζυγος του 11.573 ευρώ. Διατηρούν δύο τραπεζικές θυρίδες στην Eurobank, ενώ η σύζυγος του Κ. Βελόπουλου έχει 1 ακίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης 312 τ.μ. Ο Γιάννης Βαρουφάκης Στα 304.748,56 ευρώ ανέρχεται το εισόδημα του Γιάννη Βαρουφάκη και της συζύγου του με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τους τόκους και μερίσματα που απέδωσαν 276.910,38 ευρώ. Οι καταθέσεις του ζευγαριού ανέρχονται σε 77.133 αμερικάνικα δολάρια και σε 54.858 ευρώ. Επίσης διαθέτουν 10 ακίνητα (ανάμεσά τους 3 μονοκατοικίες και ένα διαμέρισμα) όπως και 10 οχήματα με δύο σκάφη και τρια επιβατικά αυτοκίνητα. Ειναι πολλά τα ληστρικά ονόματα που πατούν τα Ιερά μας χώματα για να τα αναφέρουμε εδώ, αλλά είναι μειονότητα, σε σχέση με το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Βέβαια αναφέρουμε μόνο τούς δούλους, τις μαριονέτες, τούς μπροστινούς. Φανταστείτε να βλέπαμε τα ποσά των κλεπταποδόχων , πραγματικά θα ζαλιζόμασταν. Τελικά βλέπουμε ιδίοις όμασις, ότι κάποιοι που κρύβονται μέσα σε στοές και μαύρα υπόγεια, και κινούν τα πράγματα στην Πατρίδα μας κάποιους αιώνες τώρα, αυτά τα σκοτεινά κέντρα επικυριαρχίας που έχουν παρει στην διαχείρισή τους, τον αμύθητο ΕΛΛΆΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ μας, έχουν πολλά να δώσουν, σε πολιτικές μαριονέτες, σε πολυεθνικές εταιρείες, σε ανώνυμες αγορές, σε μία ολόκληρη Ευρώπη η οποία, κρέμεται κυριολεκτικά η ενεργειακή της επάρκεια από την ψωροκώσταινα όπως την έχουν βαφτίσει προσβάλλοντας κατάφορα την ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ , αλλά δεν έχουν να δώσουν τίποτα στους λιγοστούς πλέον Έλληνες Πολίτες που έχουν απομείνει, τίποτα απολύτως από τα δικά τους . Γιατί αυτοί έτσι κι αλλοιώς δεν έχουν τίποτα δικό τους για να δώσουν.



ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΘΛΙΏΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ; ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΛΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΩΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΘΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΙΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ