ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/19/22

ΟΛΥΜΠΟΣ – ΟΙ 12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΛΦΑ

 

ΟΛΥΜΠΟΣ - ΟΙ 12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΛΦΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ – ΟΙ 12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΛΦΑ

ΟΙ αλφα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΗΡΩΕΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ!!! ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΛΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΛΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ–ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ αλφα. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ αλφα !!! ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ αλφα ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΕΣ, ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ αλφα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ αλφα ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ αλφα. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ.

ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ), ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΄Η ΘΕΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ –ΟΛΟΝ ΦΩΣ– ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ. ΑΛΛΟ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΑΛΛΟ ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΣΕΤΕ. ΑΡΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ αλφα ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ αλφα. ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ – ΤΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ αλφα ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ωμεγα ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 2 ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΝ ωμεγα – ΟΠΟΥ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ αλφα ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ωμεγα – ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ α ω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
(ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ –ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟ–, ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΖΩΑ … ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;)

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

ΠΟΣΑ αλφα ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ; 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ αλφα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ – ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΄Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΩΝ ΥΠΕΡΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ; ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ; ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ αλφα.

ΜΟΝΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ αλφα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλφα, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΟΣ, ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΜΗ!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ αλφα. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ αλφα ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

7 ΕΦΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ αλφα ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ.

ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ 13 ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΣΕΛ 132-137

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ