ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

5/26/22

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

 


Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ, Η ΑΡΧΩΝΤΙΣΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΕΝΑΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1  ΕΝΑ, ΚΑΙ ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,


ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΥΦΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.

 ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ. 

ΚΑΙ ΥΦΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΟΙΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΘΑΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. 

ΟΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.


ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ.

 ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ. 

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ.


ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.

 ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, 

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ


 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ