ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3/11/22

Novak: Η άρνηση του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγήσει σε καταστροφή για την παγκόσμια αγορά !! «Η άνοδος των τιμών θα είναι απρόβλεπτη – περισσότερα από 300 δολάρια το βαρέλι» !!!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΓΡΑΦΑΜΕ … [ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ( ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ …”ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ” ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ … “ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ” !!! ΚΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ;;; ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “Ε.Ε.” ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ … ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ … ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! Μεντβέντεφ – Η ΕΕ θα πληρώσει σύντομα διπλά για το φυσικό αέριο. (2000€/χίλια κ.μ. αερίου). Η ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ Ε.Ε. ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ !!!

… ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ … ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑ 2.900$/κμ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ “ΣΥΝΕΧΑΡΗ” ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Nord Stream 2 !!!

… ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ … ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …

…………………………………………

Η άρνηση του ρωσικού πετρελαίου θα προκαλέσει άλμα στις τιμές στα 300 δολάρια το βαρέλι

https://ria.ru/20220307/neft-1777090897.html

Novak: Η άρνηση του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγήσει σε καταστροφή για την παγκόσμια αγορά

ΜΟΣΧΑ, 7 Μαρτίου – RIA Novosti. Η άρνηση του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια αγορά, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.
«Η άνοδος των τιμών θα είναι απρόβλεπτη – περισσότερα από 300 δολάρια το βαρέλι», εξήγησε .
.
Τόνισε ότι για να αντικατασταθούν οι ρωσικές πρώτες ύλες στην ευρωπαϊκή αγορά, θα χρειαστεί περισσότερο από ένα χρόνο και οι καταναλωτές θα το πληρώσουν.
.
“Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου στην Ευρώπη. Η Ευρώπη καταναλώνει περίπου 500 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου, εκ των οποίων περίπου 150 εκατομμύρια τόνοι (ή το 30 τοις εκατό) προέρχονται από τη Ρωσία. Συν άλλους 80 εκατομμύρια τόνους προϊόντων πετρελαίου”, είπε ο Νόβακ.
.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυτικές δηλώσεις για πιθανή απόρριψη του ρωσικού πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου προκαλούν ανησυχία στη Μόσχα, υπονομεύουν τα θεμέλια της αγοράς και δημιουργούν αβεβαιότητες.
.
«Κατανοούμε ότι σε σχέση με τις αβάσιμες κατηγορίες κατά της Ρωσίας σχετικά με την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη και την επιβολή απαγόρευσης του Nord Stream 2, έχουμε κάθε δικαίωμα να λάβουμε μια απόφαση «καθρέφτη» και να επιβάλουμε εμπάργκο στη ροή φυσικού αερίου μέσω ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream. – 1″, ο οποίος σήμερα είναι φορτωμένος στο μέγιστο επίπεδο του 100%. Αλλά μέχρι στιγμής δεν παίρνουμε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν θα ωφεληθεί από αυτό. Αν και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μας ωθούν σε αυτό με τις δηλώσεις τους και κατηγορίες κατά της Ρωσίας», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
.
Ο Νόβακ υπενθύμισε ότι η Ρωσία εκπληρώνει πλήρως τις υποχρεώσεις εφοδιασμού της πριν και σήμερα. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η χώρα είναι έτοιμη η Ευρώπη να εγκαταλείψει τους ρωσικούς ενεργειακούς πόρους και κατανοεί πού να ανακατευθύνει τις προμήθειες. 
 
ΠΗΓΗ
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ